HCL.HR

Vive Cosmos Elite dolazit će s primjerkom igre Half-Life: Alyx

Zoran Žalac 18.03.2020.   •   0 komentara   •   Tehnologija


Uređaj HTC Vive Cosmos Elite ubuduće će dolaziti s trenutno najiščekivanijom igrom rađenom za virtualnu stvarnost.

Tvrtka HTC najavila je kako će najnoviji VIVE Cosmos Elite biti upakiran s Valveovim nadolazećim ekskluzivnim VR naslovom Half-Life: Alyx. Vive Cosmos Elite, koji je globalno lansiran danas udružuje performanse vanjskog praćenja i fleksibilnost Cosmos platforme kako bi zadovoljio potrebe najzahtjevnijih ljubitelja VR zabave.

Half-Life: Alyx je novi, cjelovečernji virtualni događaj iz serije Half-Life. Half-Life: Alyx je stvoren iz temelja za virtualnu realnost i sadrži sve značajke klasične Half-Life igre: istraživanje svijeta, rješavanje zagonetki, visceralnu borbu i zamršenu, ispletenu priču koja sve to povezuje ikoničnim likovima iz svijeta Half-Life. Kupci Cosmos Elitea dobit će uz kupljeni uređaj kod kojim će otključati igru čim igra bude globalno lansirana 23. 3. Ponuda vrijedit će do isteka zaliha.

“Otkako smo započeli ovo putovanje s Valveom, industrija se borila za vrhunski VR naslov.” rekao je Yves Maitre, izvršni direktor HTC-a. “S Half-life: Alyxom, vjerujemo kako Valve i HTC pružaju iskustvo i stručnost za pomicanje granica VR gaminga. Čestitamo Valve timu na nadolazećem predstavljanju novog naslova.”

“Half-Life: Alyx pomiče granice uronjenog igranja s prekrasnim VR iskustvom. Prepun je opasnosti, prožet napetošću u borbi protiv Combinea, u finalnim okršajima koji znače život ili smrt. Uzbuđen sam kad vidim kako će ljudi uživati u ovoj igri na VIVE Cosmos Eliteu”, rekao je Graham Wheeler, generalni director EMEA-e, HTC Vive.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?