HCL.HR

VizionEck je matematički egzaktan shooter bez napucavanja

nebel 10.05.2014.   •   2 komentara


Nezavisni razvojni tim VizionEck najavio je istoimeni debitantski projekt kao ekskluzivnu PS4 igru u kojoj jednostavan koncept nosi neke zanimljive ideje.

Prije nego išta kažemo o igri zvanoj VizionEck, pogledajte prvi trailer za istu. Kako navodi istoimeni developerski tim, trailer sadrži dosta tajni i mehanika gameplaya same igre. Koje su to tajne i mehanike, procijenite sami.

Jeste štogod shvatili? Ako niste, nema veze. Ovaj ekskluzivni PS4 naslov valjda nije tu da bi ga se shvatilo. No mora mu se priznati da je intrigantan. Naime, riječ je o FPS naslovu u kojemu imamo ulogu jedne od crno-bijelih kockica pod nazivom Ranger. Trenutno ne znamo koji je Rangerov cilj, no znamo da mu se indikator energije/zdravlja očitava na interesantan način – ako je zdrav, vanjske linije bit će mu bijele, što je slabije energije to će mu linije biti tamnije. Zanimljivost u tome je da su mu šanse za stapanje s okolinom veće dok mu je energija slabija, što je interesantna mehanika.

Igra će imati sadržaje za jednog igrača, no u svojoj srži zamišljena je da bi se igrala u kompetitivnom multiplayeru gdje će stealth i strateško nadmudrivanje imati značajnu ulogu.

Komentari (2)

  • kaisersephirot

    10.05.2014 - 18:37

    Dosta zanimljivo, ovo bi se moglo i zaigrati

  • ck7

    14.05.2014 - 18:59

    Gledam ovo već treći put i nemam pojma šta gledam, ali najgore od svega je što želim to igrati 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?