HCL.HR

Vlasnici PS VR-a besplatno mogu preuzeti ‘demo disk’ s devet igara

Pero Mlinar 18.01.2019.   •   2 komentara


Igranje u virtualnoj stvarnosti još uvijek nije zaživjelo kao što su se u Sonyju nadali pa se nadaju da će se više ljudi zaljubiti u svoj PSVR set nakon isprobavanja devet naslova.

Baš se na jednoj jučerašnjoj vijesti u komentarima pričalo kako je nezgodna stvar s PSVR-om što su igre za njega prilično skupe, a nitko ne može garantirati kvalitetu ponuđenih naslova. Kad se tu pribroje još i neke fiziološke poteškoće do kojih može doći prilikom uporabe, kao što je mučnina pri kretanju, jasno je zašto ne hrle svi u nabavu spomenutog seta.

Zgodna je stoga stvar koja se trenutno nudi na PlayStationovoj trgovini – besplatni set od devet demo verzija popularnih igara za PSVR. Uključene su u set igre Superhot, Astro Bot Rescue Mission,  BattlezoneHeadmasterJob SimulatorMossKitchenThe Persistence i Thumper. Najbolji od tih naslova vjerojatno je Astro Bot, kojeg bi ako je vjerovati uredniku, trebao zaigrati svatko. Ni drugi naslovi, međutim, nisu loši – sve su to igre posebno krojene za igranje u VR-u, a ne naknadno prilagođeni naslovi.

Ponuđene su igre žanrovski raznolike. Primjerice, Superhot je jedna od boljih akcijskih igara za VR, Job Simulator je unikatan u ideji simuliranja rada u uredu, a Kitchen je zapravo demo verzija Resident Evila 7. Čitav set težak je približno 15 gigabajta te predstavlja svojevrsni podsjetnik na demo diskove za neke prošle generacije konzola

Komentari (2)

  • bozicni_zeko

    18.01.2019 - 09:26

    Dobar dio tih igara već ima svoje demo verzije. I Aszro Bot i Battlezone i još neke. Na Battlezone sam znao prije dvije godine na Rebootu da radim preorder PSVRa a Astro Bot je gameplayski u vrhu platformera, čisto radi VRa. Kako je to zabavna igra sa puno interakcije igrača sa samom igrom. Ma, čista zabava. Kupujem čim budem imao vremena a do tada će i cijena pasti 😀

  • JuraHura

    19.01.2019 - 14:59

    Mislim da nisu preskupi vr naslovi. Statik, windlands, I expect you to die, just in time incorporate, superhot, tumble sam platio isto kolko košta je fallout 76 koštao. January sale ftw!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?