HCL.HR

Voidtrain vodi nas na interdimenzionalno putovanje u kojem pucamo, istražujemo i nadograđujemo

Stjepan Fikter 11.06.2020.   •   0 komentara


Leteći morski psi, mjesta bez gravitacije, pruga u zraku i druga čudnovata obilježja interdimenzionalnog putovanja doživjet ćemo kroz Voidtrain.

Žanru preživljavanja ove jeseni pridružit će se i Voidtrain, naslov u kojemu se osim brige za vlastiti život, treba brinuti i za sredstvo s kojim putujemo po neobičnim otocima. Kupnjom karte za ovaj vlak, doživjet će se novi svijet čija ćemo pravila morati naučiti kako bi mogli uspješno putovati iliti ga istraživati, pucati i naravno, skupljati resurse.

Kako je to i običaj, igra će započeti s najosnovnijim sredstvom koje putuje po tračnicama, a tijekom avanture će se nadograđivati da to izgleda kao pravi vlak. Uz to, svijet u kojemu se odvija igra neće biti fiksan jer će se proceduralno generirati pa bi zbog toga svaka avantura trebala biti drugačija.

Odnosno, po riječima developera, svako igranje imat će novi put i novi vlak za napraviti. Uz to, osim samostalnog  istraživanja, Voidtrain će se moći igrati i kooperativno s još troje zaljubljenika u preživljavanje i vlakove. Uostalom, ovaj naslov možda bi mogao potaknuti Igora da započne i HŽ serijal ove jeseni ako ne dođe do nikakvih odgoda.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?