HCL.HR

VR parkour Stride stiže i na PSVR ove godine

Stjepan Fikter 03.02.2021.   •   0 komentara


Stride bi mogao biti odgovor na pitanje kako bi mogao izgledati Mirrors Edge u VR okruženju, a sada je otkriveno i kako će vlasnici PSVR platforme moći isprobati ovaj naslov.

Oni koji prate PC VR scenu znaju kako se Stride još uvijek peče u pečnicama Early Accessa na PC platformi, no sada je najavljeno kako će i vlasnici PSVR platforme moći zaigrati ovaj naslov. Naime, ako se niste susreli sa Strideom do sada, igru bi se moglo opisati kao Mirrors Edge u virtualnoj stvarnosti.

U prijevodu, parkour ludorije po gradu uz mogućnost pucanja po protivnicima. Doduše, bit će zanimljivo za vidjeti kako će se to odvijati na tehnički slabijoj platformi jer uz puno skakanja, hvatanja za rubove i prolaska kroz uske prostore, to neće biti naslov za svakoga.

Stride će po izlasku imati tri načina igranja. Unutar Endless moda, igra će generirati izazovnu proceduralnu mapu u kojoj će se morati cijelo vrijeme kretati naprijed jer će se mapa iza nas raspadati. Arena mod će služiti za vježbanje pucanja jer će se boriti protiv valova protivnika, a Time Run mod je baš kao što mu naziv kaže – borba za najbolje vrijeme.

Kada ćemo se točno zaputiti u ovu parkour avanturu još nije poznato osim što bi to trebalo biti ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?