HCL.HR

Oznaka: Parkour tematika

Dying Light nikako da krepa, i tri godine kasnije dobiva novi DLC

Zoran Žalac 05.02.2018.

Razvojni tim Techland povodom Valentinova nagradit će igrače koji još igraju Dying Light s DLC-om prigodnog naziva – Undying Love.

Pogledajte kako bi Super Mario Run izgledao uživo

Juraj Bevandić 25.12.2016.

Ovaj spoj mobilnog hita Super Mario Run i parkoura uživo je pomalo jeziv na trenutke, ali su likovi i radnja sasvim simpatični pa dobiva prolaznu ocjenu od nas.

Techland prikuplja sredstva za RPG koji zvuči impresivno

Juraj Bevandić 19.12.2016.

Developeri Dying Lighta su od poljske vlade primili milijun dolara za rad na inovativnoj tehonologiji za protivnike neuobičajene veličine u AAA igrama. Nadajmo se da se radi o što većim zvjerima.

Pogledajte tipa koji istovremeno radi trikove na bicikli i trči po zidu

Juraj Bevandić 21.10.2016.

Ako ste mislili da je parkour kul, pogledajte Tima koji radi BMX parkour i ostale potpuno sulude trikove na bicikli. Nas samo zanima kako ovaj perzijski princ još uvijek ima sve zube.

Hot Lava zamišlja kako izgleda parkour kad vam gori pod nogama

Zoran Žalac 29.08.2016.

Tvorci 2D hitova kao što su Mark of the Ninja, Don’t Starve te Invisible Inc. prelaze u 3D okružje novom igrom zanimljivog koncepta.

RecenzijaMirror’s Edge Catalyst

Zoran Žalac 24.06.2016.

Faith je obula nove tenisice za trčanje i skakanje po gradu od stakla, a mi diskutiramo je li joj to pomoglo da zadrži visoki tempo koji si je postavila u originalu iz 2008.

Svratite u grad od stakla prije izlaska Mirror’s Edge Catalysta

Zoran Žalac 21.05.2016.

Na službenoj stranici Mirror’s Edgea pojavila se interaktivna mapa grada po kojemu ćemo skakati u ulozi Faith Connors. Ako se želite upoznati s njegovom arhitekturom, ovo je pravo mjesto za vas.

HCL VideoTrčimo po zidovima u Mirror’s Edge Catalyst

Igor Belan 26.04.2016.

Pogledajte kako se radi šamar nogom i drugi akrobatski potezi na primjeru gospodične Faith u Mirror’s Edge Catalyst pod kontrolom naših miševa i tipkovnica.

Mirror’s Edge Catalyst odgođen

Petra Rukav 22.04.2016.

Vješta Faith uzela je dva tjedna pauze da razgazi nove tenisice i nauči neke trikove kako bi odnijela titulu najboljeg runnera Staklenog grada.

Mirror’s Edge Catalyst možda vas natjera da skočite do trgovine po novi hardver

Zoran Žalac 20.04.2016.

Stigli su hardverski zahtjevi za nadolazeći Mirror’s Edge i nisu baš bezazleni. Ipak, nemojte skakati s balkona zbog njih.

Zatvorena beta Mirror’s Edge Catalysta starta sljedećeg tjedna

Petra Rukav 16.04.2016.

Sretnici koji su se uspjeli pribilježiti za parkouranje s buntovnom Faith kroz zatvoreno beta testiranje će krajem sljedećeg tjedna ukratko upoznati Stakleni grad i ono što isti nudi.

Upoznajte stakleni grad Mirror’s Edge Catalysta

Zoran Žalac 02.04.2016.

Razvojni tim DICE svoju je kulu zidao od stakla, a mi ćemo u Mirror’s Edge Catalystu provjeriti je li ta kula oblake dotakla.

Faith je u Mirror’s Edge Catalyst pokupila nekoliko trikova od Spider-Mana

Zoran Žalac 11.03.2016.

Glavna junakinja novog Mirror’s Edge naslova neće se oslanjati isključivo na parkour vještine već će imati koristan dodatak za navigiranje po visokim zgradama.

Mirror’s Edge Catalyst obećava fluidno kretanje

Zoran Žalac 03.03.2016.

Ključni stup gameplaya u Mirror’s Edge Catalystu bit će fluidno kretanje okolišem. Što ste u njemu točniji to ste tečniji, a što ste tečniji to ste više kul.

Mirror’s Edge Catalyst nema vjere u sebe bez beta testiranja

Zoran Žalac 04.02.2016.

Mirror’s Edge Catalyst dobio je najavljivani VELIKI trailer koji otkriva detalje prerađene priče o junakinji zvanoj Faith, te usputno najavljuje zatvoreno testiranje beta verzije prije izlaska igre.