HCL.HR

Vraća nam se serijal TimeSplitters, ali tek za nekoliko godina

Zoran Žalac 20.05.2021.   •   4 komentara


Izdavačka kuća Deep Silver potvrdila je da u život planiraju vratiti serijal TimeSplitters, ali rad na tome tek počinje.

Starije generacije igrača na konzolama vjerojatno pamte serijal zvan TimeSplitters. Prije nego je Call of Duty napravio dominaciju nad multiplatformskim pucačinama, TimeSplittersi su bili pandan GoldenEyeu i Perfect Darku, samo na PlayStation i Xbox konzolama. No, usprkos svojoj popularnosti, serijal je izumro pod izdavačkom kućom Electronic Arts te je dugo godina trunuo dok ga nije otkupila tvrtka Koch Media. Pod istom je tvrtkom izdavačka kuća Deep Silver, a oni su sada potvrdili kako TimeSplitterse planiraju oživjeti.

Kronološki četvrti TimeSplittersi tek kreću u razvoj, što znači da ih nećemo igrati još neko vrijeme – barem 2-3 godine. Razvoja će se uhvatiti studio Free Radical Design. E sad, taj je studio napravio originalne TimeSplitters igre, no od 2009. godine preimenovan je u Crytek UK. Ovaj Free Radical Design zapravo je potpuno novi studio s uredom u Nottinghamu, ali dobra je vijest da će za razvoj  nove TimeSplitters igre biti angažirani osnivači Free Radical Designa – Steve Ellis i David Doak.

Dakle, ima šanse da igra bude nešto vjerno originalu. No, kako će na kraju završiti – vidjet ćemo u bliskoj budućnosti.

Komentari (4)

  • MegaSubscribe

    20.05.2021 - 18:36

    oof, ovo je bila prva igra da me ostavila ko klinca zapanjenim.

  • uzyuss

    21.05.2021 - 02:03

    Bolje ikad nego nikad

  • veki666

    21.05.2021 - 18:10

    Obožaval sam tu igru…joj sam da ostanu slični originalu

  • symbi0n

    23.05.2021 - 00:13

    Ajmeeeee! Da bar naprave remake prve 3 za pc.ili ps4. Ne treba grafika niti išta bolje, samo da se može pokrenuti. Obožavao sam ove igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?