HCL.HR

Vratio se MediEvilov demo kratkog vijeka

Zoran Žalac 21.12.2019.   •   1 komentara


Ako niste uspjeli isprobati vremenski ograničenu demo verziju prerade MediEvila, sada to možete ispraviti jer je demo dostupan – nadamo se, za stalno.

Ove jeseni preradu kultnog MediEvila moglo se isprobati kroz takozvani Short-lived demo. Kako je demo bio dostupan svega tjedan dana, mnogi ga nisu uspjeli zaigrati prije izlaska same igre. No, Sony je sada odlučio izbaciti istu demo verziju, prema svemu sudeći, bez vremenskog ograničenja.

Preciznije rečeno, nije to ista demo verzija kao otprije tri mjeseca – ova ima dodatni level pa možete tako zaigrati i Hilltop Mausoleum te se ondje boriti protiv prvog bossa u igri. Ako vam se igra svidi, dobro je znati da je ovih dana na malom sniženju te košta 149 kuna na PlayStation Store.

Kao što sam pisao u recenziji, MediEvil nije baš moderna igra, usprkos svom izgledu, ali ako ste voljeli original, ovo mu je dostojna prerada, u što se možete uvjeriti već i kroz demo verziju, koju također možete zaigrati i na hrvatskom jeziku.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • GAMEmaher

    21.12.2019 - 17:14

    Ja baš bacio đir u švabiju i Medievil po dućanima za 14,95 eura oliti 110 kn što je odlična cijena.
    Napokon sam i Switch lite zgrabio za 199 eura (nekih 1470 kn, kod nas kao 1999 kn akcija) i 200 gb micro sd i miran sad…dovoljno da se natrpam ovih free to play naslova, nema se više para za kupovinu 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?