HCL.HR

Vrijeme je za novi Hearthstone kup na ESL-u, prijave otvorene

Igor Belan 23.06.2016.   •   0 komentara


Novi vikend, novi Hearthstone kup na ESL-u za sve igrače iz regije. I ove subote okupljamo sve zainteresirane igrače na prijateljsko natjecanje online na ESL-u.

esl-adria-open-hs2

I ovog vikenda dođite se natjecati na našem Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a. Vrijeme početka bit će standardno – igra se u subotu u 13 sati, a riječ je o našem 53. po redu online turniru za sve Blizzardove kartaše iz regije. Da, to znači da su pozvani doslovno svi igrači iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača.
Na ESL Adria eventovima, svi sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača, kao i igrača međusobno.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka ili u našem Hearthstone podforumu.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!