HCL.HR

Warface iduće godine dolazi na X360

Stjepan Fikter 29.08.2013.   •   7 komentara


Crytekov free-2-play FPS početkom iduće godine ugledat će svjetlo dana i na X360, a povodom najave igre za Microsoftovu konzolu pripremljen je i trailer.

Microsoftov Xbox 360 dobiva još jedan free-2-play naslov. Ovaj put radi se o Warfaceu, Crytekovom FPS-u kojim su se otisnuli u free-2-play vode. Inače, igra je trenutačno u zatvorenoj beti za PC, no i dalje se možete prijaviti za testiranje.

Warface je inače klasični moderni FPS koji sadržava četiri klase, kompetitivne i kooperativne modove igranja te će biti besplatan kada se početkom iduće godine pojavi na X360. Naravno i dalje morate imati Gold pretplatu da bi se mogli igrati na Liveu. Treba i spomenuti da je Warface prvi Crytekov naslov koji će spojiti free-to-play model igranja s društvenom mrežom Gface koja inače služi i za pokretanje igre na osobnim računalima. Trailer objavljen povodom najave Xbox 360 verzije pogledajte ispod.

Komentari (7)

  • Black op

    29.08.2013 - 13:20

    Nisu se mogli ni potruditi da naprave novi trailer vec su kopirali onaj stari i stavili XBOX u naslov, mogu reci da je igra s*anje, davno je bilo nenormalno zabavno ali nista nije promjenjeno, najvise me nervira sto se igra preko browsera, da je barem cloud gaming pa ajde (iako takvo sta nece postojati jos dugo), teski f2p, dok ja istrosim 2 sarzera u neprijateljevu glavu on me ubije sa 3 metka u nogu.

    • petronie

      @Black op, 30.08.2013 - 07:26

      Onda si ti očito igrao Team Deathmatch gdje si SLUČAJNO naletio na lika koji em ima veći level s tim sitim većim levelom ima bolju pušku znači jaču i bolju opremu kao što je npr. bolja kaciga, prsluk, čizme i rukavice to sve njemu pomaže da bude duže živ jer to sve ima efakta jer manje štete prima na sebe, ti si sigruno bio među prvih 10 levela di čak ni ja nemam šanse protiv njega, ugl. 100% nisi igrao one misije jer to puno pomaže da nabiješ level i s njime da si odključavaš bolje stvari… Ti si sigurno jedan od onih koji su igrali Call of Duty multiplayer (nebitno koji) jer si naučio da ti s prvim levelom možeš ownati onog na nezz 80 levelu s pištoljom, eh zaboravi ovo ti je malo više bliže stvarnosti.

    • Kewin_HR

      @Black op, 30.08.2013 - 07:26

      Ja sam sudjelovao u Warface beti još prije godinu dana (ruska verzija) i kako mozeš reći da se ništa nije promjenilo? pa optimizirali su igru do neba pobosljasli hit mark i sama igra je postala još zabavnija… ovo sa gface-om se slažem sr"nje je preko browsera igrati jel taj isti browser pojede dosta rama.. po meni se u tom warfaceu ne isplati igrati TDM,DM, plant the bomb… jel to je čisti užaš jel ti dodje lik sa večim levelom, boostanom puškom i naravno stoo vrsti armora kaciga rukavica prsluka itd… ali zato PVE mod (misije) su odlične! ako nadjes ekipu od 5 igraća postaje još zabavnije :). Nemoj zaboraviti da je to FREE2PLAY (mozda ce i biti PAY2WIN kad izadje) pa zato treba više vremena da se igra razvije..

    • Black op

      @Black op, 30.08.2013 - 09:36

      Poenta je da je ovo tipicni f2p, cak i da nije nista kupio opet nije posteno jer bi trebali napraviti bolji matchmaking gdje su svi skoro isti a ne da nas jedan tim owna na spawnu da se ne mozemo ni spawnati (sto se jednom desilo), sta bi ti rekao da su svi u tvom timu manji level dok su neprijatelji lvl 1212312090?

      @Kewin_HR i ja sam igrao rusku verziju (koja je bila bolja), optimizacija je ista, mozda malo bolja, nije nista zabavnije jer je skoro sve isto, jedina razlika koju sam primjetio je killcam, coop je nemoguce igrati jer je lag nepodnosljiv (coop sam igrao sa rusima dok je ping bio 200 i opet je bilo dobro za igrati dok sada laguje sa 100 ms).

    • Kewin_HR

      @Black op, 30.08.2013 - 11:56

      Što se optimizacije tiće kod mene je ovako.. igrao sam rusku verziju od početaka i na low detaljima je bilo jedva igrivo… i nakon cca 1 mj je došao neki patch i gle vraga nakon njega sve na max 40-50 fps-a…. tebi sada laguje ovaj coop ?(gface) nemogu vijerovati meni radi sasvim normalno, dok je u ruskoj verziju izravan headshot trajao po 2 sec sada je to dosta brže… ova eng verzija je poboljsana (po meni) u smislu optimizacije i samih servera…. a sad neznam kako tebi radi jel kod mene je sve najnormalnije :).

    • Kewin_HR

      @Black op, 30.08.2013 - 11:58

      E da i uvjek če biti u svim FREE2PLAY igrama boljih i jačih igraća (zbog kupovanja boostanih oruzija) bez obzira kakav dobar matchmaking bio 🙂 to je jednostavno drugačija mehanika napucavanja nego kod drugih igara pa se treba naviknuti :)…

  • Adam Jensen

    29.08.2013 - 13:38

    Dobra igra, uz Planetside 2 i Blacklight Retribution najbolji F2P FPS

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?