HCL.HR

Wargame Red Dragon dobio launch trailer

Stjepan Fikter 16.04.2014.   •   0 komentara


Treći nastavak Wargame serijala nas odvodi na istočno bojište, a od sutra je dostupan na tržištu u punoj verziji. Tim povodom pripremljen je i trailer koji je fokusiran na vojnu tehniku.

Focus Home Interactive povodom sutrašnjeg izlaska Wargame Red Dragona, pripremio je launch trailer koji sadrži poveću količinu vojne tehnike, granata, raketa i metaka.

Developeri za Red Dragon kažu da je ambiciozniji nego njegov prethodnik, AirLand Battle, te da donosi niz novih značajki. Isto tako, u ovome dijelu serijala napušta se europsko bojište te se bitke sele na istok – na egzotičnije lokacije azijskog terena. Isto tako, sada su se i pomorske jedinice pridružile zemljanim i zračnim, a sveukupno stiže preko 650 novih komada vojne tehnike čime se ukupni broj popeo na impresivnih 1450 dostupnih jedinica.

Wargame Red Dragon i dalje se drži mehanika zbog kojih je serijal i postao popularan te će nam predstaviti novu dinamičnu kampanju, kao i multiplayer u kojem može sudjelovati do 20 igrača unutar jedne bitke.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?