HCL.HR

Wasteland 2 i Elite: Dangerous stižu na konzole

Zoran Žalac 05.03.2015.   •   0 komentara


Istaknute prošlogodišnje PC ekskluzive Wasteland 2 i Elite: Dangerous uskoro će se pojaviti i na aktualnim konzolama, otkrili su developeri na GDC konvenciji.

Kada su Wasteland 2 i Elite: Dangerous promovirani kao ideje na Kickstarteru, njihovi developeri nisu željeli da ti naslovi, čiji su serijali tradicionalno naklonjeni PC publici, budu paralelno razvijani kao igre za konzole. Međutim, kako su igre dovršene i prošle godine lansirane na PC platformi uz pozitivne kritike, InXile Entertainment i Frontier Developments timovi okrenuli su se portovima za Xbox One i PlayStation 4 konzole. U prednosti je tu Xbox One na koji će Wasteland 2 i Elite: Dangerous svratiti nešto ranije.

Wasteland 2 na konzolama će se pojaviti u Game of the Year izdanju (koje također čeka i PC-jaše kao besplatno ažuriranje), a uključivat će i bolju grafičku prezentaciju Unity 5 pokretača o čemu smo nedavno pisali. S druge strane, tvorac Elite: Dangerousa obećava kako verzija za konzole neće biti „poglupljena“ već će sadržavati sve što i verzija za PC. Publiku na PC-u pak tješi da razvoj te verzije neće usporiti to što igra izlazi i na konzolama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!