HCL.HR

Wasteland 2 u četiri dana zaradio 1,5 milijuna dolara

Stjepan Fikter 25.09.2014.   •   4 komentara


Očito su naslovi koji bude nostalgiju u igračima dobri generatori zarade jer je Wasteland 2 u samo četiri dana od službenog izlaska inXileu donio preko milijun dolara u kasicu prasicu developera.

U iščekivanju Zoranovog mišljenja o Wastelandu 2 u recenziji koja stiže uskoro, developer ove virtualne postapokalipse inXile Entertainment objavio je kako je bilo potrebno samo četiri dana da igra zaradi 1,5 milijuna dolara. Wasteland 2 je inače još jedna od Kickstarter uspješnica, a sudeći po generiranoj zaradi u kratkom vremenu otkako je igra stigla na digitalne distribucijske servise, može se reći da su PC igrači željni RPG naslova koje evociraju uspomene na devedesete godine prošlog stoljeća.

Brian Fargo kaže: “Mi smo presretni što je stil igre kojeg volimo tako dobro prihvaćen.” U slučaju da već igrate ovaj RPG, pozivamo vas da nam se pridružite u raspravi na forumu, a u slučaju da ste bili ispod kamena i nemate pojma o čemu se ovdje radi, launch trailer će vam najbolje prezentirati zašto su igrači uzbuđeni oko ovog naslova.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    25.09.2014 - 18:13

    po meni RPG godine, definitivno. Barem po ovome šta je do sada izašlo

  • Lazy

    25.09.2014 - 18:35

    Igru sam probao tek sat vremena (posao etc…) i mogu samo reći, vrh od igre, ako bude ovako do kraja ,da slažem se rpg godine + onaj osječaj nikad prežaljenog Fallouta 2 🙂

  • KmljKaljich

    26.09.2014 - 03:04

    Wasteland 2 je vec sad neko vrijeme vani. Nije li vrijeme za video recenziju ?

    Inace, isprobao sam ovaj klasik i odlican je. Presao sam nekoliko puta i Fallout i Fallout 2, i mogu reci da je Wasteland 2 izvrsno napravljen. : )

  • TessaraVejgan

    29.09.2014 - 13:32

    Igrao sam igru nekih 15-20 sati i nije mi se svidjelo kako su mi raspoređene sposobnosti likova i krenuo igrat ispočetka. Ja mislim da to dovoljno govori o kvaliteti igre. Ali isti tako moram reći da nema ništa što me posebno impresioniralo, barem za sad. Podsjeća me dosta na FT: brotherhood.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?