HCL.HR

Witcher 2 stiže i na konzole

Zoran Žalac 23.09.2009.   •   0 komentara


Poljski studio CD Projekt nije se mogao ograditi od brojnih pitanja nakon promotivnog video materijala za The Witcher 2: Assassins of Kings, te je tako otkrio da igra dolazi i na konzole.

Prošlog nas je tjedna pomalo iznenadila neslužbena objava promotivnog video materijala za Witcher 2: Assassins of Kings. Razvojni tim CD Projekt ubrzo je objasnio da traže izdavača za spomenutu igru nakon što je propao dogovor s Atarijem, te da je video koji je procurio na net služio kao prezentacija izdavačima. Naravno, nitko se nije želio zadovoljiti tek s informacijama prikazanim u videu koji je navodno napravljen još prije godinu dana. Pitanja stoga još uvijek dolaze sa svih strana, a CD Projekt obećava da će službena najava doći tek kad Witcher 2 nađe izdavača.

Ipak, potvrđeno je da će dotični naslov pored PC-a stići i na konzole (X360, PS3), što zapravo nije iznenađenje nakon što je otkazan konzolaški Witcher: Rise of the White Wolf. Nadalje, dobili smo i odgovor o mogućem datumu izlaska: „Ne očekujte igru u skorije vrijeme. Witcher 2 još uvijek je duboko u razvojnoj fazi, a kako je riječ o ogromnom i kompleksnom naslovu, još je puno posla ispred nas. –izjavio je glasnogovornik CD Projekt-a. Što se tiče spornog video materijala koji je procurio prije vremena, u poljskom studiju tvrde kako ipak nije prikazao glavni aspekt igre – priču, koja će ovaj put biti još veća i uzbudljivija. I naposljetku, potvrđeno je kako glasovna sinkronizacija u videu nije konačna već će za finalnu verziju biti angažirani profesionalni glumci koji će dati svoje glasove likovima u igri.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?