HCL.HR

World of Warcraft više neće imati podjelu na muško i žensko, pod tim nazivima

Zoran Žalac 15.07.2022.


Alpha verzija nadolazeće Dragonflight ekspanzije za World of Warcraft donijela je sitnu promjenu stare opcije koja je u igri prisutna od njezinih ranih početaka.

Stari World of Warcraft ove se godine definitivno razilazi sa svojim dugogodišnjim principima. Nedavno je tako ostvarena mogućnost surađivanja između pripadnika Horde i Alijanse, a u nadolazećoj ekspanziji Dragonflight imat ćemo i rijetku novu rasu koja neće unaprijed biti opredijeljena prema jednoj ili drugoj grupi. A kako prenosi portal WoWhead, stiže još jedna sitna promjena.

Naime, nakon Dragonflight ekspanzije više neće biti podjele na muške i ženske likove – barem ne pod tim nazivima. Umjesto muško tako će ubuduće biti navedeno “Body 1”, a za žensko “Body 2”. I dalje će oblik tijela biti različit između dvije ponuđene opcije, razlika će biti samo u nazivima.

Doduše, u Blizzardu rade i na tome da igrači svojim likovima mogu birati glasove, neovisno o rasi i spolu. Slične mogućnosti ponuđene su u igrama kao što su Cyberpunk 2077, Saints Row i druge.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?