HCL.HR

World of Warplanes Assistant sletio na iOS

ToxarE 21.11.2013.   •   0 komentara


Wargaming.net je lansirao besplatnu aplikaciju koja će igračima World of Warplanesa pomoći pratiti novosti i statistike iz igre na svom mobilnom uređaju.

World of Warplanes je poprilično zarazna igra, a oni najzagriženiji igrači žele biti u toku s novostima i statistikama iz igre u svakom trenutku – čak i dok čekaju autobus ili pregled kod zubara. Developer i izdavač Wargaming.net je upravo s takvim igračima na umu lansirao World of Warplanes Assistant, mobilnu aplikaciju trenutno dostupnu samo za iOS i dizajniranu da pomogne igračima pratiti sve novosti vezane uz njihov World of Warplanes račun i igru općenito.

Trenutno je dostupna 0.9 verzija i to isključivo za iOS uređaje, a ona omogućuje da provjerite svoje statistike borbe ili usporedite statistike aviona iste klase. U planu je i Android verzija, a kroz buduća ažuriranja aplikacija će dobiti mogućnost prikaza detaljnijih statistika o igraču te avionima u hangaru, kao i mogućnost usporedbe dvaju aviona različitih klasa te pregleda svježih novosti o igri.

World of Warplanes Assistant možete preuzeti potpuno besplatno na App Storeu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?