HCL.HR

WW2 Rebuilder igračima daje zadaću obnavljanja gradova nakon 2. svjetskog rata

Zoran Žalac 18.03.2021.   •   3 komentara


Priznajte si da ste oduvijek imali želju čistiti ruševine drugog svjetskog rata više nego ih stvarati. Upravo za tu želju dolazi WW2 Rebuilder.

U zadnje vrijeme sve je više čudnih igara u kojima se utječe na izgled nekog grada. Primjerice, u The Architect: Paris redizajniramo izgled glavnog francuskog grada, zgradu po zgradu. Uskoro nam čak stiže igra u kojoj zgrade imaju osjećaje, a zove se – ne biste vjerovali – Buildings Have Feelings Too. Mislite da je to čudno? Evo nove iz miljea tvrtke PlayWay!

WW2 Rebuilder je igra u kojoj obnavljate devastirane europske gradove po završetku Drugog svjetskog rata. Zvuči interesantno i osvježavajuće? Možda, ali kao i kod većine PlayWay igara, gameplay je ovdje iznimno dubiozan u kontekstu zabave. Mislim, igra ima mehaniku ribanja zidova spužvom pa mi recite – kome to može biti zabavno?

Ali, da ne bi ispalo kako je to ribanje sve što se u igri radi, ima tu i vađenja olupina autobusa pomoću krana, namještanja cijevi, tovarenja kamenja u tačke i sl. Unatoč tim dvojbeno zabavnim mehanikama, moram priznati da WW2 Rebuilder izgleda pristojno. Neka fizika tu postoji – barem u traileru – a bit će i podrške za raytracing efekte.

Kao u slučaju gotovo svih igara PlayWaya, i ova dolazi nekad u budućnosti, ne zna se točno kada. Niti je li zapravo stvarna igra. Ja još uvijek čekam davno najavljene PlayWay hitove kao što su I am Jesus Christ, Hairdresser Simulator, Autopsy Simulator, The Pope: Power & Sin, American Motorcycle Simulator i druge, a one nikako da izađu ni nekoliko godina nakon najave! No, eto, izašao je Contraband Simulator Prologue – možda ipak ima nade.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Emperor Ghaleon

    18.03.2021 - 15:47

    “Mislim, igra ima mehaniku ribanja zidova spužvom”
    Prvi put sam ovo pročitao malo drugačije, jer ipak je tema WW2.
    Cities from the Ashes, a trailer prikazuje samo London. Što su ostali gradovi paid DLC?

  • Bronson

    18.03.2021 - 16:17

    Sta se zbiva iza ovog PlayWay-a je veca misterija od piramida u Gizi..

  • silenus_17

    19.03.2021 - 12:30

    Brzina kojom su nasi gradovi obnavljani nakon D.R., nasi igraci imaju priliku igrati ovu igru dozivotno :))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?