HCL.HR

Xbox dobiva mjesečnu emisiju Inside Xbox

Zoran Žalac 06.03.2018.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Počevši s ovom subotom, Microsoft će lansirati emisiju u kojoj će svakoga mjeseca otkrivati nove stvari za Xbox platformu.

Microsoft i Sony još uvijek se drže starog formata najavljivanja novih igara na velikim sajmovima, izložbama i konvencijama. Nintendo je sa svojim Direct programom zapravo progresivan (tko bi rekao?) te redovito informira vlasnike svojih konzola o softverskoj podršci za njih. Nešto slično sada će uvesti i Microsoft koji će od 10. ovog mjeseca krenuti s emisijom zvanom Inside Xbox.

Radi se tu o mješavini svega i svačega, ali ponajprije programu uz kojega će fanovi Xboxa dobiti uvid u ono što Xbox One platformu čeka u nadolazećem mjesecu. Dakle, možemo tu očekivati intervjue s proizvođačima Microsoftovih ekskluziva, najave novih igara, i sl.

Značajna stvar jest što će program ići uživo te će dopuštati određenu interakciju s publikom – npr. za vrijeme gledanja moći ćete postaviti pitanje na koje će developer odgovoriti. Bit će tu također i prilika za osvajanje nekih nagrada. Osim Microsoftovih ekskluziva, program će imati i neke gostujuće igre pa nas možda čekaju i otkrivanja nekih manjih projekata.

Prva epizoda bit će fokusirana na Sea of Thieves, a vodit će ju Larry Hryb, Graeme Boyd, Jeff Rubenstein, Alex Hebert, Lydia Ellery i drugi. Emisija će se moći gledati na Xboxu, Mixeru, YouTubeu, Twitchu i Facebooku.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • delko

    06.03.2018 - 23:49

    Dobra stvar za samu promociju konzole 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?