HCL.HR

Xbox One uskoro povoljniji, ali i dalje s Kinectom

ToxarE 25.02.2014.   •   4 komentara


Od kraja veljače Xbox One će na tržištu Velike Britanije pojeftiniti za 30 funti, a u Americi će novi kupci uz konzolu dobiti i digitalnu verziju Titanfalla.

Nije trebalo dugo čekati na prvo rezanje cijene za Xbox One konzolu. Ista se prodaje (neznatno) slabije nego konkurentski PS4, što je i za očekivati jer je stotinu dolara skuplja. Međutim, sniženje cijene odnosi se tek na tržište Velike Britanije. Ondje će novi Xbox umjesto dosadašnjih 429,99 funti od 28. veljače koštati 399,99 funti, a u tu cijenu bit će uključen i kod za digitalnu verziju nadolazećeg Titanfalla. Cijena u Americi (i ostatku svijeta) ostaje ista – 499 dolara – što je još uvijek jeftinije nego na tržištu Velike Britanije. No i kupci novih konzola na tom tržištu isto će tako dobiti kodove za Titanfall.

Unatoč tome što u igrama nije pokazao svoju svrhu, Kinect i dalje ostaje neizostavan dio paketa, a čini se da će tako biti do daljnjega. Naime, iako bi Microsoft mogao lako eliminirati cjenovnu razliku prema PS4 konzoli da izbaci paket bez Kinecta, u tvrtci odlučno poručuju da to ne dolazi u obzir.

„Kinect je apsolutno sastavni dio Xbox One konzole. Tek smo nekoliko mjeseci u generaciji koja će potrajati idućih nekoliko godina. Stoga ovo vidimo kao maraton, a ne utrku.“ – poručuju u Microsoftu.“ – izjavio je direktor marketinga Xbox brenda za britansko tržište Harvey Eagle.

Komentari (4)

  • marcusmali

    25.02.2014 - 13:59

    tako ce i ostati s kinektom do kraja,kome to uopce smeta,ah-a,mozda kupcima koji nece nikad kupiti konzolu

  • Zeus_CM

    25.02.2014 - 20:34

    Micanje Kinecta bi bio loš potez.

  • Apocalypse4987

    26.02.2014 - 05:40

    kad bi ikad kupova ovu konzolu, sigurno je ne bi kupova bez kinecta

  • movie

    26.02.2014 - 13:26

    Kada proizvodu koji je na tržištu samo tri četiri mjeseca spištaš cijenu znači da si u ozbiljnim problemima. Kada se reklamiraš da ćeš dobiti taj isti proizvod 100 dolara jeftinije ako vratiš konkurentsku staru konzolu znači da si izgubio kompas a u očima kupaca postao opća sprdnja… ne bih volio da neslavno završe ali sve rade da baš tako bude…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?