HCL.HR

Xbox i Ryan Reynolds dodjeljuju nagradu za najboljeg NPC lika

Zoran Žalac 28.07.2021.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Xbox se uključio u promociju nadolazećeg filma Free Guy te je s Ryanom Reynoldsom organizirao glasanje za najboljeg NPC-a u igrama… i filmu Free Guy.

Sljedećega mjeseca svoju će premijeru u kinima imati film Free Guy. Od 13. 8. moći ćemo pogledati komediju o Guyu, tipu koji je sporedni/neigrivi lik (NPC) u igri, no kad to shvati pokušava učiniti sve kako bi se oslobodio te uloge.

S obzirom na to da film ima tematsku poveznicu sa svijetom videoigara, i marketinški mu je segment vezan uz gaming. Malu promociju filma Free Guy tako provodi ekipa Xboxa, točnije rečeno Xbox Game Passa, koja je u šali organizirala dodjelu nagrada za najboljeg NPC-a.

Kako kaže Ryan Reynolds, to je prva i vjerojatno zadnja nagrada takve vrste, a za nju se natječu Guy iz filma Free Guy, te ukupno tri lika iz igara pod Microsoftovim kišobranom. To su Samuel Hayden iz Dooma, Parvati Holcomb iz The Outer Worldsa te Chief Trader Mollie iz Sea of Thievesa.

Cortana pokradena.

Glasanje se odvija na Twitteru i traje još pet dana. Trenutno je u vodstvu Ryan Reynolds, točnije rečeno GUY s 40% glasova. Bit će da je marketinška kampanja upalila.

Komentari (3)

  • vragec25cro

    28.07.2021 - 22:12

    Cortanu su sje…. 🙂

  • Lazy

    29.07.2021 - 00:36

    Ovaj Ryan je bas ok lik…pogotovo kad je Deadpool😊

  • Burke

    29.07.2021 - 14:14

    Ja bi nagradio npceve iz Obliviona

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?