HCL.HR

Velika Switch ekskluziva stiže prije nego je bilo najavljeno – već ovog ljeta

Zoran Žalac 19.04.2022.   •   0 komentara


Nintendo i Monolith Soft najavili su kako će Xenoblade Chronicles 3 na Switch sletjeti već ovoga ljeta, a tim povodom objavljen je i novi video.

Rijetko kad imamo priliku čuti da neka igra izlazi ranije nego što je bilo najavljeno. Upravo će takav slučaj biti sa Switch ekskluzivom Xenoblade Chronicles 3. Taj zaključni ep Monolithove sage trebao je doći u devetom mjesecu, ali će biti dovršen i prije toga. Službeni datum izlaska tako je sada postavljen na 29. 7. Ove godine, naravno.

Uz ovu objavu pojavio se i novi trailer koji nam daje uvid u dramatične scene te nekoliko scena borbe. Malo je za reći da se u borbi događa puno toga, pa će Xenoblade Chronicles 3 vjerojatno poslužiti za demantiranje onih koji vjeruju da je Switch dosegnuo svoj plafon što se tiče tehničke zahtjevnosti igara.

U Xenoblade Chroniclesu 3 inače ćemo posjetit novi svijet zaraćenih nacija Keves i Agnus. Glavni likovi bit će Noah i Mio, a vodit ćemo skupinu od ukupno šest članova s različitih strana sukoba. Priča ove igre trebala bi spojiti budućnosti Xenoblade Chroniclesa 1 i 2, ali u isto vrijeme poslužiti kao uvodno poglavlje za nove igrače koji s ranijim igrama nisu upoznati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?