HCL.HR

Xenoblade Chronicles X donosi co-op za četiri igrača i online trgovanje

Juraj Bevandić 08.02.2015.   •   1 komentara


Svježe informacije o velikoj Wii U ekskluzivi i jednom od najinteresantnijih RPG-a godine općenito stigle su jučer kroz magiju live streama. Evo najzanimljivijih dijelova.

Tijekom jučerašnjeg Xenoblade Chronicles X live streama otkriveno je mnogo novih detalja poput onih da će igra imati kooperativni mode za do četiri igrača te mogućnost trgovanja informacijama i itemima online sa do 32 igrača.

Sudeći po prijevodima japanskog streama i tvitovima Cheesemeistera, 32 igrača biti će “pasivno povezani u svrhu razmjene informacija ili itema.”

Igra će se prikazivati u 720p rezoluciji, a podržavat će GamePad, Wii U Pro kontroler i USB tipkovnicu. Također dolazi sa Miiverse podrškom i podržava Off-TV igranje na Wii U Gamepadu.

“Teška” je 22.7GB, a u Japanu je dostupna za pretkupnju i pre-download u iščekivanju punog izlaska u Japanu 29. travnja.

Gematsu navodi kako se radnja odvija na planetu Mira na koji se igrač srušio. Grad New Los Angeles biti će središnje područje koje će sadržavati trgovinsku, industrijsku, vojnu i stambenu četvrt.

Planet je sačinjen od pet kontinenata: Black Steel Continent, Forgotten Canyon, Luminous Forest, Primal Wilderness te White Tree Continent.

Istraživanje i sistemi kao što su Navigation Ball i Hopper Camera prikazani su na streamu. Navigation Ball služi kao vodič svijetom, dok Hopper Camera omogućava pregled okoliša iz ptičje perspektive.

Igra ima otvoreni svijet i omogućeno je putovanje raznim područjima mape, a naoko nedostižna područja moći će se posjetiti uz pomoć Doll meche.

Kako svi ti noviteti izgledaju u akciji pogledajte u video snimci streama.

Komentari (1)

  • miki12345

    09.02.2015 - 16:18

    Izgleda stavrno prejako. Uzeli su jedan od najvecih pluseva prethodnika ( Istrazivanje) i podigli ga na drugi nivo. Igra ce biti unikat u ovoj godini. Steta sto nemam wiiU. S druge strane, nakon sto izdadje nova Zelda, ozbiljno cu razmatrati kupovinu ove masine.
    PS: ako niste odigrali prethodnika, propustili ste jedno savrsenstvo od igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?