HCL.HR

Zaigrajte Jetpack Fighter na iOS-u i ugrabite Smite skin

Stjepan Fikter 08.01.2016.   •   0 komentara


Osim organiziranja svjetskog prvenstva u Smiteu koje još uvijek traje, developer Hi-Rez Studios izdao je i prvu mobilnu igru s kojom možete dobiti besplatni Smite skin.

jetpack-fighter

Momci i cure koji stoje iza naslova poput Smite i Tribes: Ascend sada su uplovili i u mobilne vode sa side-scrolling platformerom – Jetpack Fighter. Ono što je posebno interesantno kod ovog naslova, a ujedno i dobro za promociju same igre, je što se među likovima nalazi i Nemesis, grčka božica dobro poznata igračima popularnog Smitea.

Da biste nju otključali u ovoj mobilnoj igri morate se samo povezati sa svojim Hi-Rez računom. Osim toga, kada otključate lik Leone u Jetpack Figheru, dobit ćete kod za otključavanje posebnog skina za Nemesis u Smiteu.

Osim što je Jetpack Fighter besplatan za preuzimanje, treba napomenuti da je za igru potreban iPhone 5s i noviji modeli s time da se može igrati na iPad i iPod Touch uređajima novije generacije. Korisnici Androida koji žele ugrabiti Smite skin morat će se malo strpjeti budući da igra dolazi nešto kasnije na tu platformu.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?