HCL.HR

Zaključili smo prvu sezonu HCL Pidžama Partyja

Zoran Žalac 19.06.2020.   •   4 komentara   •   HCL objave


Prva sezona HCL Pidžama Partyja je iza nas, a zaključili smo ju žestokim mlataranjem po protivnicima u igri Castle Crashers.

Naš prvi projekt live stream formata sinoć je okončan za prvu sezonu. Igor, Zoran i Ivan Šarić ispustili su sve svoje frustracije na protivnicima u arkadnoj igri Castle Crashers, a potom su se prisjetili nekih trenutaka iz svih prijašnjih epizoda Pidžama Partyja.

Šarić je kao veteran Pidžama Partyja dobio priliku za ponovni pokušaj u našem izazovu. Tu je priliku iskoristio da popravi svoj score, povezavši 9 pojmova s gamingom u svega 60 sekundi. tim je rezultatom sjeo na vrh ljestvice koji dijeli s Vojkom V i Osvrtnikom. Svaki od njih dobit će svoju zlatnu medalju. Onu, gdje je zlato samo žuti omot za medalju od čokolade. Evo kako zaključno izgleda top ljestvica HCL Pidžama Party izazova za prvu sezonu:

  1. Ivan Šarić, Srđan Cvitan Osvrtnik, Vojko V – 9 bodova
  2. Dean Kotiga, Dario Juričan, Luka Bulić, Saša Lozar – 8 bodova
  3. Juraj Šebalj – 7 bodova
  4. Andrea Andrassy – 5 bodova

Emisija koju smo pokrenuli kao razonodu za vrijeme pandemije koronavirusa u međuvremenu je prerasla te okvire i ugostila šaroliku postavu gostiju. Goste smo zabavili jednako raznovrsnom paletom kooperativnih i kompetitivnih igara, prilagođenim njihovim hardverskim mogućnostima i prethodnom iskustvu gaminga. Jako smo puno toga iz ovog projekta naučili za ubuduće i planiramo to primijeniti u drugoj sezoni.

HCL Pidžama Party vratit će se nekad tijekom devetog mjeseca, u još boljem i kvalitetnijem izdanju. Imamo plan dovesti još zanimljivih gostiju, zaigrati još ludih party igara i ostvariti komunikaciju uživo sa svim našim gledateljima.

Svima koji su nas gledali i podržali ovaj projekt zahvaljujemo na praćenju – puno nam je značio svaki vaš komentar i svaki lajk. Vidimo se u novoj sezoni na jesen!

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Josip

    19.06.2020 - 18:36

    Super stvar, super format, pogledao svaku, samo Zorane poslije tvog detaljnog objašnjenja kako Igor mrda rukom naprijed nazad cuvajte se gošći.
    Hahaha oplakao sam na to u onoj i u ovoj epizodi, cijela ta epizoda je puna nekakvih dvosmislenih poruka

  • Manijaci

    19.06.2020 - 18:37

    Ja znam da necu gledati pidzama party sve dok gostuje saric, ima nas jos dosta takvih.
    jednostavno receno, bojkot HCL pidzama partya do daljneg. lp

  • Nightyx

    20.06.2020 - 09:34

    znaci do novog vala korone?

  • hyperion

    20.06.2020 - 10:54

    Dobar je Šarić, nemojte tako. Za iduću sezonu samo više ljudi iz hcl redakcije i 10/10.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?