HCL.HR

Zakrpa za Fez ipak neće biti pokrpana

Renato Pedišić 20.07.2012.   •   0 komentara


Nakon neuspješnog patcha koji je samo donio nove probleme za Fez, najavljena je zakrpa zakrpe. No nažalost, zbog financijskih prohtjeva Microsofta, ona neće biti izdana.

Fez, indie naslov koji se distribuira preko Xbox Livea stvarno je biser u svojoj kategoriji te je u našoj recenziji zasluženo dobio odličnu ocjenu. Jedina mana igre bile su sitne greškice koje su trebale biti ispravljene dugo očekivanom zakrpom. No ispostavilo se da taj je patch igri donio više problema nego što ih je prije bilo te je proizvođač promptno najavio “zakrpu zakrpe”.

Po najnovijim vijestima koje se mogu naći na Polytronovom blogu Fez ipak neće dobiti svoju konačnu zakrpu zbog novčanih problema. Naime, Microsoft bi proizvođaču za izdavanje tog patcha naplatio 10 tisuća dolara samo za “recertificiranje” igre što patch čini neisplativim.

U obavijesti stoji da najnedavniji patch korumpira snimljene pozicije samo malom dijelu igraće populacije koji Fez prolaze po drugi put, pa proizvođač smatra da i nije toliko nužno izdati ovu zakrpu. Mi u HCL-u vam u ovome slučaju možemo samo ponoviti preporuku iz prethodne vijesti – ne skidajte ovaj najnedavniji patch, pogotovo sada kad je jasno da ga nitko neće popraviti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?