HCL.HR

Zakrpa za Fez treba zakrpu za sebe

Igor Belan 23.06.2012.   •   0 komentara


Dugoočekivani patch za (unatoč bugovima) fenomenalan indie naslov Fez, konačno je stigao – nemojte da vam padne napamet instalirati ga!

Fez je jedna od najboljih igara koje smo odigrali ove godine, ali i jedna koja nije prošla bez određenih bugova. Indie developer najavio je patch koji bi trebao riješiti veliku većinu prijavljenih problema no njegov put do Xbox Livea bio je dug i težak – točnije, čekalo ga se oko dva mjeseca. Najgore od svega, sada kada je zakrpa konačno vani čini se da sama stvara veći problem od raznih bugova koje ispravlja.

Pazite ovo – nakon instaliranja prvog patcha igra bi mogla shvatiti vaš save file korumpiranim. Polytron je objasnio da bi neki od vas problem mogli riješiti tako da očiste system cache konzole, ali ako to ne upali drugog rješenja jednostavno nema. To vrijedi za sve vas koji ste zapravo skinuli patch do sada, jer isti je od nedavno skinut s Xbox Live ponude kako se novi korisnici ne bi “zarazili”. Čeka se stoga zakrpa zakrpe, a ovaj put ne bi ju trebali čekati dva mjeseca, nada se Polytron.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?