HCL.HR

Zapjevajte uz Tearaway skladbe

ToxarE 14.11.2013.   •   0 komentara


Nadolazeći PS Vita platformer Tearaway prva je igra MediaMolecula za koju je tim u potpunosti samostalno skladao glazbu, i to po uzoru na spjevove narodnih legendi i mitova.

Papirnati svijet platformerske avanture pod nazivom Tearaway baziran je na bajkovitim pričama, a takvu tematiku poprimit će i glazba u igri. U novom traileru koji je od danas dostupan, Kenny Young iz razvojnog tima Media Molecule pojašnjava nam kako je nastala glazba za igru, odnosno prvi soundtrack koji je MM u potpunosti sam skladao bez upotrebe licenciranih pjesama.

Young ističe kako je glazba inspirirana britanskim narodnim pjesmama, pogotovo onim mornarskim. Iako je ustaljeno mišljenje da se kod handheld projekata moraju raditi kompromisi po pitanju kvalitete zvuka, Young navodi kako to kod Tearawaya i PlayStation Vite nije bio slučaj. Mi smo Tearaway već zaigrali prije nekoliko tjedana pa možemo potvrditi tu tvrdnju, no najbolje da se u nju sami uvjerite kroz sljedeći video. Tearaway izlazi 22. studenog ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?