HCL.HR

Započela Kickstarter kampanja za MotorGun

Renato Pedišić 18.07.2013.   •   1 komentara


Nova car combat igra indie studija Pixelbionic i Davida Jaffea, tvorca God of Wara i Twisted Metala, nosi ime MotorGun, a Kickstarter kampanja započela je jučer.

David Jaffe, tvorac God of Wara i Twisted Metala, radi na novoj igri imena MotorGun kao kreativni savjetnik indie studija Pixelbionic kojega dijelom čine bivši zaposlenici nekih velikih studija i cijenjeni veterani industrije igara.

MotorGun je igra koja žanrovski pripada skupini car combat igara poput Jaffeovog Twisted Metala, Carmageddona pa i naših Gas Guzzlersa. Kako bi igra ugledala svjetlo dana Pixelbionic od dobrih i darežljivih ljudi putem Kickstartera traži 650 tisuća dolara, a u trenutku pisanja ove vijesti ostalo im je još 29 dana da skupe taj iznos. Ukoliko njihov cilj bude postignut, igra će se pojaviti na PC-ju i Mac-u, a ako svoj primjerak igre već sad želite osigurati, na Kickstarteru biste trebali uplatiti minimalno 20 dolara.

Ono radi čega bi se MotorGun trebao izdvajati od ostalih igara iz žanra je ponešto realističniji pristup te timska igra, a više o svemu možete saznati u promotivnom Kickstarter videu kojeg možete pogledati ispod.

Komentari (1)

  • HrBomb

    18.07.2013 - 20:45

    ovo bi moglo bit bolesno 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?