HCL.HR

Zatvoren Zombie Studios, razvoj Blacklighta nastavlja novi tim

Zoran Žalac 08.01.2015.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Tvorci Blacklight igara i nedavnog Daylighta odlučili su umiroviti svoj Zombie Studios nakon 21 godinu rada. Zatvaranjem tima, međutim, nastao je i jedan novi.

Američki razvojni tim Zombie Studios, osnovan davne 1994. godine, zadnjih nas je nekoliko godina ugodno iznenadio svojim Blacklightom, igrom koju mi u HCL-u pamtimo kao svoj prvi video uradak. Nažalost, prošle godine neugodno nas je iznenadio horor avanturom Daylight, koju mi u HCL-u pamtimo kao jednom od najgorih igara prošle godine. Tužno je stoga da je sve stalo upravo na tome jer je ovih dana objavljeno kako se osnivači Zombie Studiosa povlače u mirovinu, a time se zatvara i sam studio.

Ipak, kako je Blacklight: Retribution i dalje vrlo popularna F2P igra, Zombie Studios neće se raspasti u punom smislu riječi. Naime, dio zaposlenika nastavit će s radom na toj igri pod novim studijom zvanim Builder Box, kojega će voditi bivši direktor produkcije kao i tehnički direktor u Zombie Studiosu. U Builder Boxu poručuju kako će i dalje raditi s izdavačem Blacklight: Retributiona kako bi dostavili nova ažuriranja i zanimljive izmjene tijekom ove godine.

Komentari (1)

  • Žile

    08.01.2015 - 23:27

    13.99 previše!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?