HCL.HR

Završio prvi dan Hearthstone proslave u Zagrebu, evo što ste propustili

Miroslav Pervan 13.05.2016.   •   8 komentara


Završio je prvi dan našeg Hearthstone eventa u Zagrebu pa provjerite što se sve danas odigralo i kako se ekipa zabavljala.

Prvi dan naše trodnevne Hearthstone proslave u zagrebačkom Klubu SC je iza nas, a ako niste bili tamo propustili ste puno krasnih Hearthstone momenata. Kakvih? Krasnih. Znate ono kada mislite da ste sigurni pobjednik pa protivnik izvuče točno onaj silence koji je trebao i potpuno vas uništi? E takvih.

Danas su se odigrala čak dva Fireside Gatheringa u Klubu SC. Prvi je ujedno bio i kvalifikacijski za finalni turnir u nedjelju, na kojemu će nastupiti najboljih osam igrača i koji će se boriti za onaj vrijedni Ear Force Recon 320 headset iz Turtle Beacha, koji nam je osigurao službeni Blizzardov partner www.game-world.hr. Finalisti koji su se kvalificirali u tom Firesideu su Maxman13 (1. mjesto) i Yenneiros (2. mjesto). GG momci, vidimo se opet u nedjelju.

U drugom Fireside Gatheringu, koji je organiziran zbog velikog interesa okupljene ekipe na eventu i koji nije bio u sklopu kvalifikacija za nedjeljno finale, pobijedio je Morreh, a na drugom mjestu završio je Cedevita. LordQuas završio je na trećem mjestu, a Just Gens na četvrtom. Hvala što ste došli ekipa, navratite nam opet.


Osim toga, odradili smo i jedan kviz Hearthstone tematike da testiramo vaše poznavanje igre. Tamo smo imali izjednačenje, odnosno isti broj bodova između dva tima slično simpatičnog imena – Fluffly Kittens i Pink Fluffy Unicorns. Broj bodova je u kvizu možda bio isti, ali ako nas pitate – jednorozi su slađi od mačaka.

Uz to, okupljeni ljubitelji Hearthstonea zaigrali su i neke Tavern Brawl mečeve, skupljali Fireside Gathering card back igranjem u lokalnoj mreži i navijali za našeg Luka ‘Beba’ Bedenikovića koji je na žalost ispao u utrci za prolazak za sutrašnje Spring Preliminaries natjecanje.

Najupornijima smo večeras podijelili i nekoliko Card Pack keyeva, a svi koji su danas sudjelovali dobiti će i Power Core Card back nakon što cijeli event završi (i kada Blizzard pohvata sve Battle.net tagove).

Sutra vrata otvaramo već u 11 sati dok nam 2. po redu HCL Fireside Gathering počinje već u 12. Inače, čujemo iz nekih pomalo mutnih izvora da će urednik HCL-a gospon Belan doletjeti sutra na event skroz iz Rijeke. Jašući na jednorogu, kažu.

Označeno sa: , ,

Komentari (8)

  • CrashLP

    13.05.2016 - 23:49

    Steta sto se event odrzava na isti vikend kada je SFerakon =( Povelik gubitak posjetitelja =(

    • Mojsije

      @CrashLP, 14.05.2016 - 08:41

      A cuj. Nekako mi se cini da Blizzard nije cuo za sferakon.

    • CrashLP

      @Mojsije, 14.05.2016 - 23:38

      Nekako sumnjam da je Blizzard birao datum…..

    • Mojsije

      @CrashLP, 15.05.2016 - 13:45

      A čuj, obzirom da se istovremeno odvija u 30 gradova Europe rekao bih da je 🙂

  • ZhatCRO96

    13.05.2016 - 23:52

    Je vam lipo. Guštajte i sretno ostalima u nastavku turnira.

  • Zoran Žalac

    13.05.2016 - 23:56

    A ja sam čuo da je Belan zapravo jednorog. Tko tu koga?

    • gamer 192837465

      @Zoran Žalac, 14.05.2016 - 07:45

      I kad hoda kroz guzu mu izlazi duga.

    • Mojsije

      @gamer 192837465, 15.05.2016 - 13:48

      Nisam još utvrdio da li je jednorog ili ne, ali navodno je rog dosta velik i oštar…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?