HCL.HR

Život vatrogasaca okusit ćemo u nadolazećem naslovu Fire Commander

Josip Klanfar 26.03.2021.   •   2 komentara


Uskoro ćemo ući u čizme vatrogasaca zahvaljujući nadolazećem naslovu Fire Commander. Borit ćemo se protiv vatre, spašavati ljudske živote i upravljati vatrogasnom stanicom.

Smatrate li da imate potrebno znanje i želju da budete vatrogasac? Mislite da biste mogli voditi vatrogasnu postaju i njezine zaposlenike? Ako niste imali priliku okušati se s time u stvarnosti, imat ćete u nadolazećoj igri Fire Commander.

Ova taktička igra donosi nam borbu s jednim od najgorih prirodnih neprijatelja – vatrom. Svi znamo koliko je opasno se igrati s njom, a ovdje ćemo se naći u ulozi voditelja vatrogasne postaje, donositi odluke koje će utjecati na ljudske živote i na naš uspjeh. Osim vatre, morat ćemo se brinuti i o otrovima koji su prisutni prilikom požara, ni dim nam neće biti saveznik, a biti će i materijala koji različito reagiraju ovisno o temperaturi.

U ponudi će biti različite klase vatrogasaca, različita vozila i oprema pa ćemo morati biti sigurni da u određenoj situaciji imamo prave ljude i pravu opremu za rješavanje problema. Kao što developeri navode, ovakvu vrstu prijetnje ne možemo nadjačati, možemo ju samo nadmudriti.

Kako ćemo se snaći u borbi s vatrenom stihijom, saznat ćemo 15. 9. 2021. godine kada igra izlazi za PC. Nešto poslije, doći će i za PS5, PS4, XBO te XSX/S konzole, ali točan datum tih verzija još ne znamo.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Bojko

    27.03.2021 - 19:51

    Kakav tajming – taman vatrogasac Stipe brani UFC pojas ujutro.

    • BoneDigger

      @Bojko, 29.03.2021 - 09:38

      Nadam se da igra neće bubnuti o pod kao on.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?