HCL.HR

Znamo kad će nas The Persistence plašiti i izvan VR okruženja

Stjepan Fikter 23.04.2020.   •   0 komentara


Uskoro bivša horor VR ekskluziva za PSVR, idućeg mjeseca stiže i u standardnom okruženju kada ćemo imati prilike bježati sa svemirskog broda na svim aktualnim platformama.

U ljeto 2018. godine na PSVR platformi mogli smo zaigrati The Persistence – roguelike horor avanturu smještenu na svemirski brod. Uskoro će se taj horor premjestiti i na ostale platforme kako bi i drugi igrači mogli probati preživjeti u dubokom svemiru i obračunati se s čudovištima koja nemaju pacifičke stavove i ne žele nam svako dobro.

Pozitivno je što smrt ovdje ne znači i kraj jer nakon svakog gubitka života, budimo se u novome kloniranom tijelu, a isto tako, svemirski brod će poprimiti drugačiju konfiguraciju hodnika te prostorija što znači i novo iskustvo u igranju. Kako bi nam život bio lakši, možemo se nadograđivati različitim argumentacijama koje poboljšavaju zdravlje ili obrambene mogućnosti.

Uz to, morat će se skupljati oprema i ostali predmeti kako bi se moglo zaći u dublje dijelove broda. Za dodatnu zabavu pobrinut će se i asinkroni multiplayer putem mobilnih uređaja na iOS te Android platformi pa dodatna dva igrača mogu upravljati brodskim sustavima. The Persistence u novome izdanju igramo od 21. 5. opet na PlayStation 4 platformi uz Xbox One, Nintendo Switch te na PC-ju koji će normalno imati i VR podršku.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?