HCL.HR

Dune: Spice Wars stiže u četvrtom mjesecu, ali ne u punoj verziji

Zoran Žalac 06.04.2022.   •   3 komentara


Strateška igra Dune: Spice Wars pojavit će se u prodaji već ovog mjeseca, ali isprva u nedovršenoj verziji s najosnovnijim sadržajima i mehanikama.

Serijal Dune ovoga nam se mjeseca vraća u obliku videoigre. Strateški naslov Dune: Spice Wars moći ćemo zaigrati na PC-ju od 26. 4. 2022. Doduše, na taj nas datum ne čeka puna verzija igre nego će Dune tada zaploviti u early access. 

U toj verziji imat ćemo glavninu gameplaya: četiri igrive frakcije, tri uvjeta za pobjedu te sve sustave pregovaranja, špijuniranja i ratovanja. Naknadno će tek doći mogućnost igranja u multiplayeru, puna kampanja, dodatna frakcija i sl.

Osim datuma lansiranja, otkrivena je još jedna igriva frakcija u Dune: Spice Wars. Bit će to Fremen, čija je glavna prednost lakše kretanje po pustinjskim okruženjima (čitaj: manja šansa privlačenja pješčanih crvi) te poboljšan odnos s neutralnim Sietchesima na Arrakisu. Prije Fremena bile su potvrđene tri druge frakcije, a to su Atreides, Harkonnen i Smugglers.

Komentari (3)

  • Croatomic

    06.04.2022 - 21:26

    Nema Ordosa?

  • Virty

    07.04.2022 - 09:48

    Lipo, lipo.

  • GuybrushThreepwood

    08.04.2022 - 21:54

    Dune je bio odličan a Dune 2 još bolji , Westwood studios napravio je novi žanr igara RTS. Dune 2000 je bio fantastična igra iako je dobio negativne kritike u to vrijeme ali po meni ne zasluženo. Emperror Battle for Dune je bio onak solidan,. Za ovu novu ne znam što da očekujem, vidim odmah da nema izgradnje baze što je odmah minus u startu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?