HCL.HR

Ankete

ANKETA: Trošite li novac na mikrotransakcije u igrama?

Zoran Žalac prije 5 dana

Brojne igre danas nude različite vrste monetizacije svog sadržaja: od kozmetičkih dodataka do virtualnih valuta. Pitanje je: trošite li vi svoj novac na te mikrotransakcije?

ANKETA: U kojim trgovinama kupujete igre za PC/konzole?

Zoran Žalac 22.11.2021.

Došlo je ono doba godine kad nas izdavači i (pre)prodavači igara mame raznim popustima. Pravo vrijeme da vas pitamo u kojim trgovinama najčešće kupujete igre za PC i konzole.

ANKETA: Koji vam je Battlefield bio najbolji do sada?

Zoran Žalac 15.11.2021.

Ovoga tjedna formalno izlazi Battlefield 2042 pa vas tim povodom pitamo koji vam je Battlefield naslov bio najbolji u dosadašnjem serijalu.

ANKETA: Streamate li svoje igranje na Twitch, YouTube i ostale platforme?

Zoran Žalac 08.11.2021.

Nikad nije bilo lakše u stvarnom vremenu podijeliti prijenos svog igranja s drugim igračima i gledateljima. No, koliko često uopće prakticirate streaming svojih gaming sesija?

ANKETA: Koji vam je Call of Duty bio najbolji do sada?

Zoran Žalac 02.11.2021.

Ovoga tjedna iščekujemo osamnaesti po redu Call of Duty. Pravo vrijeme da istražimo koji je od prethodnih 17 naslova najlegendarniji među našom publikom.

ANKETA: Koliko započetih igara odigrate do kraja?

Zoran Žalac 25.10.2021.

Statistike pokazuju da relativno mali broj igrača danas završava igre koje imaju konačan kraj. Kako vi stojite s tom statistikom?

ANKETA: Je li vas itko ikada ismijavao zbog igranja videoigara?

Zoran Žalac 18.10.2021.

U aktualnoj vas anketi pitamo je li vas itko prozivao i ismijavao zbog toga što se javno izrazili svoju aktivnost igranja videoigara?

ANKETA: Je li vas itko ikada vrijeđao u online multiplayeru?

Zoran Žalac 11.10.2021.

U aktualnoj vas anketi pitamo kakva su vam iskustva s toksičnim ponašanjima u mrežnom multiplayeru igara i kako se nosite s time kad vam netko unutar igre šalje uvrede.

ANKETA: Na čemu sjedite dok igrate videoigre?

Zoran Žalac 04.10.2021.

Prema rezultatima prošlogodišnje ankete, više od 95% vas igra videoigre u sjedećem ili polu-sjedećem položaju. Stoga se nameće pitanje – a na čemu sjedite?

ANKETA: Imate li tetovažu s motivom iz videoigre?

Zoran Žalac 27.09.2021.

Naše novo anketno pitanje pomalo je privatno – gotovo intimno: imate li tetovažu s motivom ili motivima iz neke videoigre?

ANKETA: Planirate li instalirati Windows 11?

Zoran Žalac 20.09.2021.

Microsoft će uskoro lansirati novu generaciju Windowsa. Planirate li odmah osvježiti svoj sustav ili to iz nekog razloga odgađate, možda čak i kategorički odbijate?

ANKETA: Koja vam je najdraža igra u serijalu Far Cry?

Zoran Žalac 14.09.2021.

Bliži nam se izlazak igre Far Cry 6, koja je zapravo deseti dio pucačkog serijala, a tim povodom pitamo vas koja vam je najdraža igra u tom serijalu.

ANKETA: Kupujete li kolekcionarska izdanja igara?

Zoran Žalac 07.09.2021.

U našoj novoj anketi istražujemo imate li naviku kupovanja kolekcionarskih izdanja igara li vas takve edicije uopće ne zanimaju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?