HCL.HR

Ankete

ANKETA: Jeste li preko videoigara upoznali nove ljude i stekli prijateljstva?

Zoran Žalac prije 1 dan

Igranje videoigara može biti prilika za upoznavanje drugih ljudi i ostvarivanje novih kontakata. Stoga vas u našoj novoj anketi pitamo: jeste li stekli prijateljstva ili poznanstva kroz videoigre?

ANKETA: Je li pandemija utjecala na vaše navike igranja igara?

Zoran Žalac 07.06.2021.

Igrate li se danas više, manje ili jednako kao i prije pandemije virusa COVID-19? Je li se pojavom pandemije išta promijenilo u vašim gamerskim navikama i aktivnostima?

ANKETA: Preskačete li cutscene/animacije u igrama?

Zoran Žalac 31.05.2021.

U našem novom anketnom pitanju zanimamo se za vaš odnos s režiranim scenama u videoigrama. Preskačete li ih ili sve gledate onako kako je to zamišljeno?

ANKETA: Kupujete li gaming časopise?

Zoran Žalac 24.05.2021.

Naše novo anketno pitanje usmjereno je prema konzumaciji novinarskih sadržaja u tiskanom obliku. Kupujete li gaming časopise?

ANKETA: Jeste li ikada dobili ban u online igrama?

Zoran Žalac 17.05.2021.

U novoj rundi naše ankete pitamo vas o vašim iskustvima s kažnjavanjem u online igrama. Jeste li ikad “pokupili” blokadu žargonski zvanu ban?

ANKETA: Što vaša mama misli o videoigrama?

Zoran Žalac 10.05.2021.

U našem novom anketnom pitanju otvaramo temu roditeljstva i videoigara. Zanima nas kakav je stav vaše majke prema igranju videoigara.

ANKETA: Instalirate li modifikacije (modove) u igrama?

Zoran Žalac 04.05.2021.

U našem novom anketnom pitanju načinjemo temu korisničkih modifikacija u igrama. Koristite li modove za igre i u kojim uvjetima?

ANKETA: Jeste li ikada pokupili računalni virus?

Zoran Žalac 27.04.2021.

Osobna računala, a i neki drugi uređaji koje koristimo za igranje videoigara, podložni su raznoraznom štetnom softveru i sigurnosnim propustima. Jeste li ikada imali takav slučaj?

ANKETA: Kupujete li polovne/rabljene igre (preko oglasnika)?

Zoran Žalac 21.04.2021.

Fizičke kopije igara polako gube prednost nad onim digitalnim, o još uvijek su popularne zbog svoje mogućnosti prodaje po oglasnicima. Kupujete li rabljene igre?

ANKETA: Koje tipke na tipkovnici koristite za igranje – WASD ili strijelice?

Zoran Žalac 15.04.2021.

Naše novo anketno pitanje u potpunosti je posvećeno igračima koji za igranje koriste tipkovnicu. Dvojba je vječna: WASD ili strjelice?

ANKETA: Kako komentirate vijest da je u planu prerada igre The Last of Us?

Zoran Žalac 10.04.2021.

Prilično je izgledno kako ekipa Naughty Doga radi na preradi originalne igre The Last of Us – iako od njezine pojave još nije prošlo ni deset godina. Kako to komentirate?

ANKETA: Natječete li se na gaming turnirima?

Zoran Žalac 06.04.2021.

Tema našeg novog anketnog pitanja vezana je uz kompetitivnost igara, odnosno uz organizirana natjecanja u igranju igara. Sudjelujete li na gaming turnirima?

ANKETA: Slušate li glazbu iz videoigara (izvan igara)?

Zoran Žalac 29.03.2021.

U našem novom anketnom pitanju zadiremo u vaš odnos s glazbom rađenom za videoigre. Slušate li muziku iz igara dok ne igrate te igre?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?