HCL.HR

Downloads

Driftmoon Demo

Duje Kozomara 20.03.2013.

Driftmoon je RPG koji priča priču o Privjesku Života te procesu njegovog ponovnog kovanja. Također, otkriva nam priču o tome kako je Robert izgubio sve osim svojih kostiju, no to ga nije spriječilo. Priča je to i o malenoj krijesnici, koja je željela postati velika zvijezda, no zapela je u kripti. Ukoliko vam je išta […]

Euro Truck Simulator 2 v1.3.0 Demo

Duje Kozomara 20.03.2013.

Euro Truck simulator podržavamo te izuzetno cijenimo i volimo još od davnih dana. Jer, realno, EUROPSKI SIMULATOR KAMIONA. Nema puno boljih stvari od toga u životu. Riječ je o novoj demo verziji ovog prekrasnog proizvoda, koju možete preuzeti ukoliko imate 591 MB prostora slobodan na disku.

Alea Jacta Est v1.02a Patch

Duje Kozomara 20.03.2013.

KOCKA JE BAČENA! Pa, kad je već bačena, zaključismo da je prilično nužno da imate i patch za igru ovako dramatičnog imena. I misaonog. Jer latinske poslovice su misaone. Kuje to kopaju.

Far Cry 3 v1.05 Patch

Duje Kozomara 20.03.2013.

Dame i gospodo, Jasmin Stavros, večeras samo za vas! Ispričavamo se, ovo ipak nije Stakijev spot, već patch za Far Cry 3. Verzija jedan nula pet. Teži dvjesto pedeset devet megabajta. Točka osamdesetjedan.

Legend of Grimrock v1.3.6 to v1.3.7 Patch

Duje Kozomara 19.03.2013.

Unaprijeđena kompatibilnost niskokvalitetnog renderiranja sa starijim grafičkim karticama na Windowsima, popravci crashanja koje se događalo na Macovima, gui content mouseDow i još pokoji izraz kojeg baš i ne kužimo sadržaj su ovog Legend of Grimrock patcha.

Conflict of Heroes: Awakening the Bear! v1.18 Patch

Duje Kozomara 19.03.2013.

Ovo je, jasno vam je, Conflict of Heroes: Awakening the Bear! patch. Dakle, sadrži popravke u opakom konfliktu heroja koji bude medvjede. To uvijek zna biti prilično opaka dužnost. Tu su i ispravci u balansiranosti, implementacija “Classic board game AP activation systema”, što god to bilo, kao i navodne super visokorezolutne 2D mape.

Assassin’s Creed III v1.02 Patch

Duje Kozomara 19.03.2013.

Assassin’s Creed III patch PC igrače će olakšati bugova na koje je naš Raybgzbkjhblkbkljb nailazio u svojim pustolovinama. Težak je 79 MB. Patch, ne Connor.

Crusader Kings II v1.091 Patch for Windows

Duje Kozomara 19.03.2013.

Novi Crusader Kings II patch popravlja nekolicinu bugova, između ostalog i onaj zahvaljujući kojem su se homoseksualni likovi željeli vjenčavati. Sad to, naime, više nemaju tendenciju raditi. Hoće li europski sud za ljudska prava morati intervenirati, još nismo doznali.

Black Mesa (besplatni Half Life remake)

Igor Belan 23.09.2012.

Vratite se u svijet velikog Valveovog hita Half Life uz nove značajke i unaprieđenu grafiku koristeći Source engine. Sve to je potpuno besplatno u ovoj dugoočekivanoj modifikaciji, a sve što trebate je bilo koja Source igra na Steamu. Download je težak 3.07GB.

Secret Files 3 Demo

Igor Belan 23.09.2012.

Engleski demo trećeg dijela najuspješnijeg njemačkog serijala avantura sada je raspoloživ za download. U Secret Files 3 Nina i Max istražuju egzotične lokacije poput Firence Leonarda Da Vincija te Kleopatrine Alexandrije dok putuju kroz vrijeme pa čak i snove.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?