HCL.HR

E3 2016 sajam na HCL-u


e3-2016-header

E3 je najvažniji sajam gaming industrije, a E3 2016 bio je jedan od najzanimljivijih do sada. Od najava novih igara i tehnologija o kojima će se pričati još godinama, do prvih prikaza dugo očekivanih nastavaka popularnih franšiza poput Battlefielda, God of Wara i Quakea, na E3 sajmu ove godine bilo je svega i svačega.

NAJVEĆE E3 KONFERENCIJE

Najveće vijesti E3 sajmova obično stižu kroz velike konferencije najmoćnijih izdavača koje se mogu pratiti putem live streama. Ove godine, svoje konferencije su održali Electronic Arts, Bethesda, Microsoft, Ubisoft i Sony, a sve smo ih uživo pratili i komentirali zajedno s vama u našem posebnom E3 2016 podforumu.

Promaknule su vam velike vijesti s tih konfernecija? Bez brige – pokrili smo ih sve, a možete ih lako pronaći putem sljedećih linkova.

Electronic Arts @ E3 2016 – sve vijesti i traileri
Bethesda @ E3 2016 – sve vijesti i traileri
Microsoft @ E3 2016 – sve vijesti i traileri
Ubisoft @ E3 2016 – sve vijesti i traileri
Sony @ E3 2016 – sve vijesti i traileri

NAŠA EKIPA U LOS ANGELESU

e3-slika

Ove godine po prvi put poslali smo dvoje naših novinara u Los Angeles da iskuse E3 uživo i vrate se kući s hrpom dojmova iz prve ruke nakon igranja najnovijih naslova poput Mafije 3 i Watch Dogsa 2. Na našem Instagramu su redovito objavljivali fotke ravno iz LA-a, više takvih uskoro ćete vidjeti i na HCL-u, a njihove dojmove nakon igranja nekih od većih naslova na sajmu pročitat ćete u narednim danima.

Evo dosad objavljenih dojmova ravno iz Los Angelesa:

Igrali smo Watch Dogs 2, evo prvih dojmova
Vidjeli smo posebni demo God of Wara iza zatvorenih vrata
E3 2016 sajam kroz objektiv našeg fotića
Zaigrali smo Steep, Ubisoftovo iznenađenje E3 sajma
Nvidia dijelila GTX 1080 kartice na E3 sajmu, pokazali nam impresivne VR demoe
Letjeli smo poput ptice po E3 sajmu uz Ubisoftov Eagle Flight
Zaigrali smo Ghost Recon: Wildlands i bilo je zabavno

SVE VIJESTI E3 SAJMA NA JEDNOM LINKU

Za vrijeme velikih konferencija pisali smo preko 20 vijesti dnevno pa je sasvim moguće da ste neku od njih propustili čak i ako ste nas pozorno pratili. Srećom, mislili smo i na to – sve naše vijesti s E3 sajma možete pronaći iza ovog linka.

NAŠA VIDEO NAJAVA E3 2016 SAJMA

Ovaj video zastario je čim su počele velike E3 konferencije, no ako ga niste vidjeli prije početka sajma možda će vam biti zanimljivo vidjeti koliko smo velikih najava točno predvidjeli, a gdje smo totalno fulali. Traje svega pet minuta pa udarite na play i provjerite što smo očekivali vidjeti na E3 sajmu.

ZORANOVA E3 ANALIZA

Ovogodišnji E3 sajam obilježila su dva potpuno dijametralna pristupa jednoj te istoj stvari. A zbog takvog ishoda pobijedio je uglavnom korisnik, odnosno igrač. Više o tome reći će vam naš Zoran u svojoj kolumni koja je fokusirana uglavnom na E3 prezentacije dvaju velikih rivala na tržištu konzola – Microsoft i Sony.

Komentirajte live stream s nama uživo

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?