Star Wars: Episode III - Revenge of The Sith (2005) Ovo sranje rula. Nisam se kurca sjećo filma, bilo mi je kao da gledam skroz novi film al ono star wars pa savršeno.
Od prve gradius style scene je jasno da ovo neće biti još jedan smećasti novi sw,,, mislim jedinica je meni dobra al isto je nekako jadna kao drugi dio, samo ima neku simpatičnost i feel za razliku od dvojke.
Sve je poboljšano pecto puta, pejsing je savršen, konstantno se nešto događa nikad nije dosadno jer priča stalno prebacuje između 4-5 simultanih događaja. Ono što je najviše utjecalo da film rula je zaokret od 3.14 radijana u dizajnu. Kako film savršeno izgleda kriste. Lokacije su apsolutno savršene, šarene izvan svih mogućih granica, brutalno over the top, ekstravagantne. I to nema 3-4 lokacije pa se ponavljaju nego valjda 40 il nešto ave ja nez, svaka scena je novi svijet sa karakterom, BOJAMA, prirodom, arhitekturom.
CGI mislim da nije postao ništa posebno bolji al sve izgleda valjda zbog tog arta tisuću puta bolje jer ima tonove i boje lel. Svaka scena je doslovno skroz CGI, film izgleda kao golema video igrica al ne smeta, tako je lijepo, šareno i veliko. Akcija isto rula, pogotovo prva spejs bitka koja je savršena. I ubačene su te neke šašave stvari, POV pogled pilota, pogled iz metka, takva sranja, znači VG feel je 100/100.
Heyden Kristansen je pustio kosu i odjednom rula lik,,,

potpuno je nesimpatičan al onda kad se turna u Vadera to dosta paše, dobar je skroz. Darth Sidius savršena karikatura potpuno glupa, odlično. Jedini kretenoidni lik je GENERAL GRIVEOUS valjda najgori villain u povijesti svemira. Frajer je ROBOT koji ima ASTMU i komandira ostalim robotima. mislim znam da tehnički frajer je nekakav kiborg il nešto al nikako to nije prikazano, užasan dizajn, izgleda kao glavni negativac u novom spy kidsu nez.
dosta sam sretan, 9/10, bilo bi 8/10 al morao sam napraviti kratku pauzu usred filma pa sam nekako malo i zaboravio griveusa,,