HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

  • 18882 Odgovora
  • 1705842 Hitova
*

black_out

  • ******
  • 4118
  • #IgračVrata
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15255 : 11. Studeni, 2013., 01:21 »
Glupane. :hihi:
hardcore gamer | rapist | nerd | cis scum | misogynist |

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15256 : 11. Studeni, 2013., 02:35 »
The Devil Wears Prada (2006)

Savršeno gledljivo, naravno, al nekako sam očekivao više, nez.
Meryl Streep je dosta savršena, a Anne Hathaway je poluiritantna glupačica,,, očekivano,.
MODA aspekt je zapravo skroz okej, ali je iritantno što nisu išli dalje s tim, već su se fokusirali na DURRR MOJA ŠEFICA JE STROGA aspekt.
I osobni život lika Anne Hathaway, koji je toliko nezanimljiv i drljav ADRIAN GRENIER isuse bože durrrr.
Također fejla Simon Baker, koji treba biti markantan i neodoljiv i nez WHOA, ali samo je ljigavo dušbeg govno konstantno.

Naravno, budući da je film iz 2006, oblekica je fkt passé.  :fpalm:

Iako aj, ukupno skroz gledljivo i nez,,, okej.

Najiritantnija stvar nije bio sam film koliko... rip koji sam imao ili nešto.
Već tisuću godina se u filmovima radi ona šema gdje su akcijski/intenzivni dijelovi glasniji jer eto,.,. uvlačenje korisnika u ekspirijens i bla. xD
Ali ovo baš nema smisla. Pojačao bih tek toliko da se razgovori jasno čuju, ali onda bi glazba bila tisuću puta preglasna.
Pa bih stišao toliko da mi se baš ne tresu zidovi od basa, ali onda se ništa nakon scene s muzikom više ne čuje. xDD

Iritantno govno.
« Zadnja izmjena: 11. Studeni, 2013., 02:39 [proGABBEing] Ixy »

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15257 : 11. Studeni, 2013., 10:50 »
Grown Ups 2 (2013)

Očekivao sam užasnost, ali čak me nasmijao dosta film.
Par dosta smiješnih scena (slobodna bacanja shaq fore, swag steve buscemi), ima par užasno retardiranih momenata, ali na kraju, nije mi ni bilo toliko žao što sam gledao.
Taman film za pogledati u subotu navečer, okej komedijica, ništa posebno.

6/10
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

*

pilip

  • ******
  • 4442
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15258 : 11. Studeni, 2013., 14:35 »
Tema očišćena od spama.

OT;

2 Guns [2013]
Dosta slabo. Htjeli su ispasti pametni a ne OBIČAN AKCIJA FILM pa su se toliko zapetljali u toj priči da ih više ni Denzel ne može spasiti. Stalno neki jadni preokreti, ovaj radi za one, pa ovaj za ove, pa ovaj 3 za prve, a prvi lik za neke desete dok se drugi zajebava sa trećima. Komplicirano? I je. Al okej je taj neki odnos Denzel / Wahlberg, no i dalje dosta jadan film.
5.5


I ja gledao ovo sranje. E ono nezz šta bi mislio. Baš užasno rendom film, ali dosta zabavan.
Dao mu 6.
Hacker (1994.-2005.) R.I.P.

Ja volim:
Facuuuu, Gr4gu, CMC program i Rengurzica

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15259 : 11. Studeni, 2013., 18:24 »
The Hangover Part III (2013)

U biti sam dosta razočaran ovim filmom, iako ima smješnosti, sve je nekako sforsano i općenito mi je glupa radnja filma. Chow i Alan, nakon prva dva djela gdje su mi rulali, ovdje su naporna smeća. Jedino sam umirao na početak s Alanom. Nesjećam se u kojem filmu mi je John Goodman bio naporno smeće, ali evo ga ovdje je. Nakon što mi je drugi dio bio plagijat prvoga, ovaj je pak otišao u drugu krajnost i jednostavno nije ni blizu zabavnosti prva dva filma, štoviše naporan je i smećast.



5.5





We're the Millers (2013)

Pogledao na preporuku. Iznenađen zapravo, dobio jako simpatičnu komediju, te u par urnebesnih scena, doslovce stisnuo pauzu radi plakanja od smjeha. Jason Sudeikis kao i cijela "familija" u par navrata su nepodnošljiva govna, ali samo onaj dio u kampu sa Fitzgeraldima i u sceni kada David dolazi po svoje u lunapark. Sve ostalo mi je djelovalo jako simpatično, smješno i spontano. Jennifer Aniston je megajebob i što je starija to bolje izgleda, baš piccione. Što se tiče glupih Fitzgeralda, Don je zrulao, dok je Kathryn Hahn kao njegova žena najnepodnošljivija glumica ikad. Sve u svemu fina komedija.



7.0

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15260 : 11. Studeni, 2013., 19:17 »
The last of Shelia

Nakon gala večere mlada žena je pregažena i umire... Godinu dana nakon toga bogatun poziva tri para na jahtu i nagovori ih da igraju igru koja na kraju postaje prevelikim zalogajem za njih i kroz nju se otkrije previše stvari koje su trebale ostati "pod tepihom".
Intrigantan i napet film koji svakom minutom sve više petlja radnju i odlično je režiran. Napetost se osjeća u svakoj sceni. Film koji je nažalost dosta slabo poznat, a takav dragulj. Nemam više ništa za napisati, jerbo bi sve više od ovoga bilo spilanje...

Ocjena: 8/10


Shutter

Nakon dosta mlakog početka ovaj film je prouzročio to da mi se govno doslovno stislo u nekoliko scena i da sam se naježio od neugodnosti i isčekivanja. Mislim da jedan horor ne treba bolju i veću preporuku.
Ovo se ne smije gledati solo i u mraku ako imate slabije srce. A opet se mora pogledati ako ste ljubitelj horora.

Ocjena: 9/10


El espinazo del diablo

Najbolji film Guillerma del Tora(poslije nedodirljivog Panovog labirinta). Opet se dotiče španjolskog građanskog rata i posljedica koje je imao na ljudske sudbine, njihovo ponašanje, moral i odluke. S jedne strane imamo opako dobar  inapet horor, a sa druge strane toplu dramu o ljudima koji žele pomoći koliko je to u njihovoj moći.
Glumci odlični, neke scene ostaju u dugotrajnom pamćenju... Ali klinci su apsolutni zakon!
Ne kužim kako mi je ovo promaklo...

Ocjena: 8.5/10


Le cercle rouge

Corey je pušten iz zatvora uz uvjet da obavi veliki posao u koji će biti upleten i policijski službenik na visokom nivou.
Vogel je ubojica koji je pobjegao iz vlaka i to iz "ruku" inspektora koji ga je trebao isporučiti vlastima u Parizu...
Francuzi stvarno znaju napraviti perfektne krimiće. Ovaj film ima sporiju radnju i traje skoro dva i pol sata. No to nije njegov problem jer je režiser uspio snimiti film koji me je držao zainetresiranim za radnju i nije postao dosadan. Problem ovog filma je taj što nakon odlične prve polovice postaje kopija Du rififi chez les hommes. A to je stvar koja itekako smanjuje dojam o samom filmu. Ali kvaliteta svih bitnih stvari sa umjetničkog aspekta gledanja filma je na visokom nivou. Fotografija, kamera, montaža... Baš vrhunski odrađeno. Da nije bilo tog drugog dijela filma koji je već viđen bilo bo ovo pravo filmsko remek-djelo!

Ocjena: 8/10
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15261 : 11. Studeni, 2013., 20:19 »
Štaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? :loludara: :hihi:
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15262 : 11. Studeni, 2013., 23:04 »
E Čole gledo i ja nedavno We are the Millers
Solidna komedijica s par stvarno presmješnih scena. Slažem se za J. Aniston, baš bi ju rejpo. Al i ona mala runaway nije loša :D
Ovo je mislim jedini od onih "genserskih" komedija u vezi vutre u produkciji Sandlerove/Franco/Rogen kuće kaj sam gledo dosad u kojemu ako se ne varam nitko uopće ne zapali.
Samo šveraju preko granice :hihi:
Jel taj lik kaj glumi dilera glumio u Horrible Bosses ?
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15263 : 11. Studeni, 2013., 23:53 »
Da.

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5293
  • abrah cadabrah
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15264 : 12. Studeni, 2013., 01:51 »
Star Wars: Episode III - Revenge of The Sith (2005)

Ovo sranje rula. Nisam se kurca sjećo filma, bilo mi je kao da gledam skroz novi film al ono star wars pa savršeno.
Od prve gradius style scene je jasno da ovo neće biti još jedan smećasti novi sw,,, mislim jedinica je meni dobra al isto je nekako jadna kao drugi dio, samo ima neku simpatičnost i feel za razliku od dvojke.
Sve je poboljšano pecto puta, pejsing je savršen, konstantno se nešto događa nikad nije dosadno jer priča stalno prebacuje između 4-5 simultanih događaja. Ono što je najviše utjecalo da film rula je zaokret od 3.14 radijana u dizajnu. Kako film savršeno izgleda kriste. Lokacije su apsolutno savršene, šarene izvan svih mogućih granica, brutalno over the top, ekstravagantne. I to nema 3-4 lokacije pa se ponavljaju nego valjda 40 il nešto ave ja nez, svaka scena je novi svijet sa karakterom, BOJAMA, prirodom, arhitekturom.
CGI mislim da nije postao ništa posebno bolji al sve izgleda valjda zbog tog arta tisuću puta bolje jer ima tonove i boje lel. Svaka scena je doslovno skroz CGI, film izgleda kao golema video igrica al ne smeta, tako je lijepo, šareno i veliko. Akcija isto rula, pogotovo prva spejs bitka koja je savršena. I ubačene su te neke šašave stvari, POV pogled pilota, pogled iz metka, takva sranja, znači VG feel je 100/100.

Heyden Kristansen je pustio kosu i odjednom rula lik,,, :hiha: potpuno je nesimpatičan al onda kad se turna u Vadera to dosta paše, dobar je skroz. Darth Sidius savršena karikatura potpuno glupa, odlično. Jedini kretenoidni lik je GENERAL GRIVEOUS valjda najgori villain u povijesti svemira. Frajer je ROBOT koji ima ASTMU i komandira ostalim robotima. mislim znam da tehnički frajer je nekakav kiborg il nešto al nikako to nije prikazano, užasan dizajn, izgleda kao glavni negativac u novom spy kidsu nez.

dosta sam sretan, 9/10, bilo bi 8/10 al morao sam napraviti kratku pauzu usred filma pa sam nekako malo i zaboravio griveusa,,
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15265 : 12. Studeni, 2013., 09:30 »
Thor: The Dark World (2013)



Prvi Thor mi je bio prijatno iznenađenje, a The Dark World je u svemu bolji i veći od prethodnika. Spektakl koji će oduševiti odličnom akcijom, fenomenalnim specijalnim efektima, obiljem dobrih CGI koje prikazuju fantastičan dizajn svijeta (pogotovo rulaju scene iz kojih se vidi čitav Asgard). Također i radnja je zanimljiva, standardno začinjena sa malo romanse i obilje dobrog humora. Thor, Loki i Odin standardno rulaju, a odličan mi je i glavni negativac Malekith. 3D efekti su mi odlični i smatram da je ovakvu akcionu poslasticu šteta ne odgledati upravo u 3D-u za potpun ugođaj.

9
« Zadnja izmjena: 12. Studeni, 2013., 09:33 Adam Jensen »

*

pilip

  • ******
  • 4442
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15266 : 12. Studeni, 2013., 10:19 »
Pusi kurac. Prijatno. :)
Hacker (1994.-2005.) R.I.P.

Ja volim:
Facuuuu, Gr4gu, CMC program i Rengurzica

*

Ramza

  • **
  • 390
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15267 : 12. Studeni, 2013., 10:41 »
Rula mi kako je sad općeprihvaćeno da se stavljaju plakati od 20000000000 megapixela u postove, jer to ima smisla.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15268 : 12. Studeni, 2013., 10:43 »
Općeprihvaćeno od dva šabana.

*

Ramza

  • **
  • 390
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #15269 : 12. Studeni, 2013., 11:06 »
pa nije kad hcl smanji, mislim, ne smeta mi toliko koliko mi je potencialno phunny

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9