Spoileri u nastavku. Ne da mi se crvenit sranja. Preskočite post ako niste gledali film.
Čitam 1/10 rivjuove na imdbu i dosta se ljudi slaže samnom. 
Jesi ti neki zapi sad?

Mislim, okej, film ti se nije svidio.
Al ono, osim gej cjepidlačenja koje možeš napraviti za više manje svaki film ikad (a pogotovo svaki stripovski superhero film), neke TOČKE uopće ne berem.
a crnac pandur kad je umira je govoria PRIJE ĆU UMRIT NEGO IZDAT, šta govore i ostali bane ljudi stalno, a 10 sekundi prije toga robin kaže NETKO OD NAŠIH NAS JE IZDAO.
Da... i? Šta s tim?

AKO JEDAN POLICAJAC KAŽE DA NEĆE IZDAT, NITKO NI TEORETSKI NE MOŽE IZDAT

Plus, nije li bio u pravu? Jerbo, Talia?
i da, kako je ROBIN zna da je wayne batman. On dođe i ON TO ZNA
Objasnite
Nije ZNAO. Odnosno, nije imao dokaze ili išta.
Objasnio je kako "zna".
Nezzzzz šta nije jasno.
AVIJON SCENA je realno stavljena čisto iz razloga jer su imali ROTIRAJUĆI HODNIK iz inceptiona pri ruci.
FILM JE REALNO SNIMLJEN ČISTO IZ RAZLOGA JER SU IMALI KAMERE JOŠ OD SNIMANJA DRUGOG
Jesi ti ozbiljan?

Šta to uopće znači? To je mana?
Što se ljubavnog subplota tiče, meni je zapravo... skroz okej?
Ne, nisu se vidjeli dva puta durrr. On je nju spasio par puta, ona njega par puta, zajedno su se borili ovoono, vidjeli se i BEZ MASKI...
Dapače, postoji ta potrebna progresija neka. Plus, nije da se igdje implicira da su na kraju filma NEVJEROJATNO ZALJUBLJENI. Vau, poljubila ga je, nez.
A ono skroz na kraju je očito par mjeseci kasnije i oni zajedno piju kavu. Takve stvari se jednostavno ne događaju nikad.

Ti si valjda mislio na Thora, gdje Natalie Portman zna Thora tri dana il nešto i iako je on hladni vanzemaljac koji ne pokazuje nikakve emocije, ona se toliko zaljubi da odluči s njim otići na Asgard. Drugi planet.