Hoću reći, ovo se pretvorilo u crno/bijelo raspravu. Onima kojima je film dobar se tjeraju da im film bude JOŠ BOLJI no što je, a onima kojima nije se tjera da im sve oko filma bude JOŠ IRITANTNIJE no što je. Malo schillajte i razmislite o trilogiji kao takvoj.
=)
Ne. Okanimo se lejm psiholoških profila ljudi ovdje i držimo se filma. Jer ne tjeram se na išta, ne znam moram li ovako doslovan biti.

A ako kazes da film nema impact ni atmosferu koja se ljudima svidja, to mi je sranje.
Nula atmosfere, nula impacta. I to ne jer ih TRAŽIM, već mi je tako bilo od početka do kraja. Generalni dojam jel.
Naglasio sam (valjda 15 puta) da mi NIJE JASNO. Ne pljujem po filmu. Izbjegavam detalje jer je to pandorina kutija preko foruma, ne da mi se to uopće jer wtf.
Tražio sam samo jedan odgovor i dobio ih nekoliko. Hvala vam na tome, jasniji mi je betmen sad.
Pišem ovo bez sarkazma i govana; meni se film jebeno ne sviđa. Dosadan mi je bio. Na par dijaloga sam se isključio. Gledao sam na mobitel triput koliko još ima do kraja. Ništa me nije niti taklo, a kamoli obaralo s nogu ko vas. Od akcijskih scena pa nadalje. 0 impresivnosti.
I to nije fors već jednostavno dojam nakon/tijekom gledanja filma u kinu.
Riječ je o kompleksnom filmu na kojeg ja gledam površno i zbog toga ga ne razumijem kao cjelinu. Ok.