HCL.HR

Male tajne velikih majstora kuhinje

  • 43 Odgovora
  • 4632 Hitova
*

Zapi

  • Gost
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #15 : 20. Veljača, 2010., 01:44 »
« Zadnja izmjena: 20. Veljača, 2010., 01:53 Zapi »

*

seymour

  • ****
  • 1445
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #16 : 20. Veljača, 2010., 01:54 »
(Klikni za pregled slike.)
 :ave: :ave:

mislim da ću naručit :ave: :ave:
:ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:
morao sam kvotat čisto da bude i na drugoj stranici

sad odma sad idem tražit to za kupit. ebay,amazon cijena nije bitna  :ave: :ave: :ave:


Di ćemo večeras, pusti prazne priče<br />Di ćemo večeras da se ubijemo pićen<br />Di cemo večeras, da bude luda kuća<br />Tu su Kuzma i Shaka Zulu, doktori puknuća

*

Zapi

  • Gost
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #17 : 20. Veljača, 2010., 01:56 »
£9.88 amazonu :ementaler:


čito sad malo kastomer rivjue, i ova sw mi se čini pecto bolja. zato sam nju naručio, al u algoritmu, pa će dolazit bezbroj :wildboy:

*

seymour

  • ****
  • 1445
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #18 : 20. Veljača, 2010., 01:58 »
ane jebote ane  :ementaler:

mogo bi otvorit restoran gdje bi se jela samo hrana iz te knjižice.mislim da bi rulalo  \:D/
Di ćemo večeras, pusti prazne priče<br />Di ćemo večeras da se ubijemo pićen<br />Di cemo večeras, da bude luda kuća<br />Tu su Kuzma i Shaka Zulu, doktori puknuća

*

poison_ivy

  • ***
  • 594
  • Here while doin' the dishes.
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #19 : 20. Veljača, 2010., 14:50 »
Ostatak pileta ubaciti s narezanim krumpirima u rernu oliti pećnicu. Tu isto natrpati kapule po listovima i češnjaka, ne sitno već čisto ono, da pusti sokove.

ae, ako imaš pri ruci ubaci koji lovorov list za spešl mediteransku aromu, rulaju krumpiri onda

Citat:
U međuvremenu narezati zelene i crvene paprike na tanko, začiniti sojinim uljem, vinskim octom, solju i paprom.

sojino ulje, bljak. maslinovo.

nego, ribu moš isto tak s krumpirima u pećnici, i bude prefina, mekana i sočna, tristotisućbolje nego kad se friga u ulju


...i onda smo imali vrući lezbijski sexs.

*

Syzygy

  • *****
  • 1867
  • čvarkuša
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #20 : 20. Veljača, 2010., 15:12 »
ja sam prije godinu.-dvije otvorio ovakav topic pa mi ga je netko zatvorio jer je vec bilo takvog topica od prije  :(

znaci ovo je u biti duplic duplica :(

*

beaver hunter

  • ******
  • 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #21 : 20. Veljača, 2010., 15:12 »
baš danas s burazom radim ovo  :ementaler:

riba, oslić. ali bolje je neka škrpina ili zubatac ili neš tak u umaku s vinom.

1. dakle, uzme se riba, fino se nasoli. uzme se velka posuda za pečenje (tepsija, protva ne znam) i u nju se stavi aluminijska folija, da prekrije dno.
2. zatim se uzme maslinovo (al može i suncokretovo) ulje i fino natopi tako da folija bude cijela masna, možda malo više od toga. ali ne da riba pliva u ulju.
3. uzmu se nasoljene ribe i stave u nauljenu posudu. uzeti limun i nasjeckati na tri, četri tanke ploške i staviti na ribe. ostatak limuna iscjediti po ribama.
4. staviti peršina, i začina po želji.
5. uzeti bijelo vino i na kraju priče oko 1 dcl toga preliti preko riba. može se i više, po želji.
6. uzeti komad folije i prekriti posudu i ribu i sve, tako da nigdje ne pušta.
7. staviti sve fino u već zagrijanu pećnicu na 200°C i peći 40 minuta.

poslužiti s kuhanim krumpirima jer će onaj sok u kojem se riba pekla savršeno poslužiti kao umak.

bon apetit  :approve
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

beaver hunter

  • ******
  • 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #22 : 20. Veljača, 2010., 15:14 »
ja sam prije godinu.-dvije otvorio ovakav topic pa mi ga je netko zatvorio jer je vec bilo takvog topica od prije  :(

znaci ovo je u biti duplic duplica :(

a bilo je onih gej topica o tijelograditeljstvu di se više pričalo o prehrani a ne o bildanju. ak na to misliš. al treba jedan svježi topic, ipak se skupilo dosta žena na forumu  :hiha:
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

Zapi

  • Gost
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #23 : 20. Veljača, 2010., 15:39 »
misli na onaj spemerski ŠTO STE DANAS JELI/PILI topic.

al opet, uz malo trol skilla ovaj topic to lako može postati :hiha:

*

presveti

  • ****
  • 1179
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #24 : 20. Veljača, 2010., 15:51 »
kaže se

jedi da bi živio, a ne živi da bi jeo.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Zapi

  • Gost
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #25 : 20. Veljača, 2010., 15:55 »
to su majke u tovarskim krajevima govorile svojoj djeci kad bi 683. dan za redom jeli mrtvu ribu, i naravno bičali.


*

presveti

  • ****
  • 1179
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #26 : 20. Veljača, 2010., 15:55 »
neznam, ja nisam iz kraja di se jede riba. vjerovatno misliš na bodule.
Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

beaver hunter

  • ******
  • 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #27 : 20. Veljača, 2010., 15:56 »
 :ave: :ave: :hihi: karlo je na killing spreeu
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

Weky

  • ******
  • 4733
  • w00t!!!!!11
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #28 : 26. Veljača, 2010., 12:06 »
KOJA ME MRTVA PIČKA PRIJAVILA U JEBENU VEČERU ZA PET??? :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :hihi:

Zove mene Lana, kakti bok Vedran, imate prijavu u Večeri za pet.
Vidim da studirate u zaprešiću, veli mi posao, mail, broj telefona i još hrpu smeća.
Ja se nemrem prestat smijat.
Prejebena šema čija god da je.
^^TeBi na čeLu Piše OpasnosT_a zašTo onDa osjećam sLabosT_jeR swiĐam ti se baš kO za PakosT

*

konjina

  • ****
  • 1168
Odg: Male tajne velikih majstora kuhinje
« Odgovori #29 : 26. Veljača, 2010., 12:13 »
 :hihi:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9