HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202920 Hitova
*

Freddy

• 5994
  • Briljantin.
Odg: Što ste sanjali?
« Odgovori #1590 : 17. Kolovoz, 2012., 14:23 »
nezz  :wildboy:

« Odgovori #1591 : 20. Kolovoz, 2012., 09:31 »
Koje sam sjebane snove sanjao :wildboy: Da sam neki vampir-ubojcia vampira koji je spavao 600 godina u raznim obličijima da bi me u nekom trenutku probudio moj DREVNI UČITELJ VAMPIR,,, uglavnom, probudio me, ustao sam se iz kreveta i brzo mi dao neki mač/britvu bez drške pa smo išli >rješavati< stvari u mom hodniku i onda u dvorištu. Sjebano je bilo.
Onda mi je objašnjavao moju genealogiju, kao, da postoji 4 roda vampira, a svi su nastali od jednoga Hekropoliusa ili nešto, prva četri koja je napravio odmah je spalio, a druga 4 su napravila svoje rodove prije no što ih je ubio.
Ugl. :wildboy:

Drugi san kao rendom nešto idemo na piknik i ja i smaug nešto kežualno pričamo dođe Mladen Grdović počne neke fore govoriti jer je pijan ko križ. Onda nas počne bariti, grliti i sranja pa mi pobjegnemo. Dođem doma, otac odlazi do dućana HITNO, sve neka užurbanost, ulazim u dnevni boravak, a tamo mater sjedi na fotelji skupa s nekom bolesnom ženom. Jedu iz iste posude i ne znam. U kurcu skroz. :wildboy:
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

« Odgovori #1592 : 20. Kolovoz, 2012., 10:39 »
A baš si Hekropolius!  :D
majstor za vodovodne instalacije i rješava bazene i ostalo

*

progabbeing-jadran

• 5293
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1593 : 20. Kolovoz, 2012., 10:40 »
Koje sam sjebane snove sanjao :wildboy: Da sam neki vampir-ubojcia vampira koji je spavao 600 godina u raznim obličijima da bi me u nekom trenutku probudio moj DREVNI UČITELJ VAMPIR,,,

:hihi:
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

progabbeing-jadran

• 5293
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1594 : 24. Kolovoz, 2012., 10:17 »
Bio sam u nekakvom apartmanu na moru koji je držao IGOR PAMIĆ. Uglavnom tamo je mogo doć bilotko za užasno malo novaca al svako jutro je dolazila talijanska policija i radila raciju. I uglavnom navečer ja sjedim na krevetu s nekom ženom i ona onako leži meni na nogama tako da mi je njena guzica ispred mene. i ja joj nešto diram tu guzicu i ona pita "ali to nije moja guzica?!" i otkrijem plahtu, i to stvarno nije bila njena guzica nego cijeli donji dio tijela neke druge žene. Onda sam ja pito čije je to, ona je rekla da joj je to od frendice al ostavila je to tu.  ujutro kad sam se probudio htio sam jebat taj donji dio tjela al onda je došla policija i uzela ga,

« Odgovori #1595 : 24. Kolovoz, 2012., 10:26 »
 :hihi:

sigurno nema veze s ovim  :hiha:

(Klikni za pregled slike.)

jebob beskonačno  :hiha:

inače nekidan sam sanja da jebem curu i odjednom sam ima 2 kurca ISS BGT... OMFG  :chair:
CSadria - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Web - Facebook - Twitch - Youtube

[/url

*

Đester

• 2126
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #1596 : 24. Kolovoz, 2012., 10:27 »
Bio sam u nekakvom apartmanu na moru koji je držao IGOR PAMIĆ. Uglavnom tamo je mogo doć bilotko za užasno malo novaca al svako jutro je dolazila talijanska policija i radila raciju. I uglavnom navečer ja sjedim na krevetu s nekom ženom i ona onako leži meni na nogama tako da mi je njena guzica ispred mene. i ja joj nešto diram tu guzicu i ona pita "ali to nije moja guzica?!" i otkrijem plahtu, i to stvarno nije bila njena guzica nego cijeli donji dio tijela neke druge žene. Onda sam ja pito čije je to, ona je rekla da joj je to od frendice al ostavila je to tu.  ujutro kad sam se probudio htio sam jebat taj donji dio tjela al onda je došla policija i uzela ga,

:hihi: :ave:
Cuando puedo ni siquiera el tabaco, por lo menos voy a ser oblejan,,,,

*

Cole

• 13453
    • CroSimRacing
« Odgovori #1597 : 24. Kolovoz, 2012., 12:17 »
 :ave: :hihi:

Mrzim snove natjeravanja, sad sam se mokar probudio.  :hiha2:

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #1598 : 26. Kolovoz, 2012., 22:33 »
Morao sam se borit protiv nekog drevnog vatrenog zmaja, isprve sam bio dosta preplašen, al onda je došao neki dosta uvjerljiv kosooki tip, izveo drevni ritual, bacio neke čini i sranja na mene i dao mi neko epsko sranje od mača. Onda sam se ohrabrio i krenuo trčat prema vatrenom pederu, al je govno bježalo i sakrivalo se okolo, usputno me podjebavajući i omalovažavajući cijelo vrijeme. Na kraju smo se suočili, al taman kad sam skužio točno tehniku kako ga ubit, starci su mi javili da se vraćaju s visa, pa sam morao trčat doma sredit stan prije nego se vrate.
« Zadnja izmjena: 26. Kolovoz, 2012., 22:35 Duksy »

*

progabbeing-jadran

• 5293
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1599 : 26. Kolovoz, 2012., 22:35 »
to si sad sanjao?  :hiha:

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #1600 : 26. Kolovoz, 2012., 22:44 »
Sinoć, sad se sjetio :(

« Odgovori #1601 : 01. Rujan, 2012., 11:09 »
Svršeno kako je sinoć GRMILO ful jako u Zadru i sad, sanjam kao da sam u sobi i ispod me čeka moj golemi ZMAJ. Ali ja neću do njega jer me strah da me ne opeče ili nešto. I onda svaki put kad je grmilo u RL, zmaj bi BLJUVAO VATRU na prozor u snu. Preepik je izgledalo i zvučalo :wildboy: kasnije sam otišao do njega ofc :hiha:
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

*

progabbeing-jadran

• 5293
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1602 : 04. Rujan, 2012., 15:07 »
sad malo prilego popodne  :hiha:
bili smo karlo i ja u kinu i gledali smo film a u glavnoj ulozi je bio smaug. Uglavnom smaug je cijelog filma pokušao zbarit nekakvu curu (on je bio policajac). No ta cura nije se dala a usred svega toga pratio ga je neki "ljigavac" koji kad god bi smaug pokušao zbarit tu curu je bio iza nekakvog grma. Meni je u jednom trenu pozlilo u kinu i izašao sam van, al vani se taj film isto događao pa je došlo na isto. Čim sam izašao iz kina na ulici se odigravala posljednja scena; smaug je počeo udarat tog ljigavca jer mu se napokon "dočepao šaka". I udara on njega i svi gledaju i napravili su krug oko njih. I ljigavac počne krvarit, al krv nije crvena nego zelena. I u trenutku smrti ispusti taj neki krik i odjednom se iz zraka spusti GODZILA. al ne sad baš normalna godzila nego mješanac Godzile i Metal Gear Raya. Imala je tijelo ko iz filma al noge ko ray. Uglavnom padne s tim mehaničkim nogama na tog lika i neke aute i zdrobi to sve. Odjednom dolazi bjelajac sa nekakvim starinskim autom i ja i karlo ulazimo unutra. on nas vozi po gradu koji postaje odjednom minijaturni grad, kao da je sve od modela. I vidimo cijeli grad iz te više perspektive, i cijeli grad napada 10 godzila. Bjelajac kaže "ah lako je sa njima, samo im uperiš mlaz u krakove" i vidiš da vatrogasci se bore s jednom godzilom i uperili su joj crijevo vode u lice i ona se što više vode guta smanjuje i sve više postaje nekakva crtana verzija godzile al kao iz onih crtića od plastelina.

« Odgovori #1603 : 09. Rujan, 2012., 08:37 »
ja sam neki dan sanjao kako sam otiso s mojom babom na neko polje da joj pomognem oko sadenja valjda (iako sam samo gledao, lol).
padala je kisica i bilo je oblacno. znali smo da ce doci pljusak ali smo mi dosli u ljetnoj odjeci svejedno  :wildboy:
i sto je moja baba radila? uzela bi peciva za sendvic, stavila u njih sunke/sira/random namaza i posadila sendvice u zemlju  :wildboy:

URED : sjetio sam se jos jednog sna
isao sam ubiti nekog nindzu da osvetim nekog mladeg u familiji, bit ce mladi brat ili tako nesto.
i nakon tisuce ubijenih, borio sam se protiv njega. imali smo obojica katane, samo sto je on bio u nindza odijelu, a ja...neznam  :wildboy:
ugl, borimo se mi i borimo, na kraju slomio mi je mac, ja sam popizdio, pokusao sam ga disarmat, strgo sam mu zglob, uzeo katanu i sasjekao sam mu glavu. poslije, kad sam se smirio, poceo sam se sjecat o svom mladem bratu, dobra stara vremena tako nesto  :bonk:
« Zadnja izmjena: 09. Rujan, 2012., 11:26 kmarkecGamer »
''The curse of much knowledge is often indecision.'' - Paarthurnax, Skyrim

*

progabbeing-jadran

• 5293
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1604 : 26. Rujan, 2012., 10:06 »
dosta rendom i nezanimljiv san, osim jednog detalja.
naime bio sam na nekom tulumu na kojem mi se cijelo vrijeme nabacivala nekakva TREBA. Žena je bila rendom osim što je na trbuhu imala veliku KRIŽALJKU. ono preko cijelog trbuha bila joj je nekakva rješena križaljka, ono hrpa ispisanih slova. I čim bi došli negdje gdje je bilo mračnije ta slova na njenom trbuhu izgledala su kao dlake  :hiha: bilo je sjebano jer je to bila neka karlova frendica  :hiha: koju mi je on cijelo večer forsirano namještavo i nisam je mogo odbit iako su mi se te slovodlake užasno gadile.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9