ja sam imao poprilično čudan san.
bila je noć, hodao sam nekom velikom dugom ulicom punom ljudi kad odjednom se čulo neko vrištanje i dernjava i s neba su počeli padati ogromni mravi. onako, visoki 3 metra i sluzavi kao da su tek bili rođeni. i uglavnom, panika po ulicama, ljudi vrište i bježe dok ih proždiru gigantski sluzavi mravi, a ja sam malo bježao i u jednoj sporednoj ulici ušao u neki frizerski salon il nešto tako. uglavnom jako lijepo sređeno je bilo, zeleni zidovi i tuševi?? su bili svugdje iako se ne sjećam zašto.
i sad, neka 20 godina mlada plavokosa ženska koja je pričala hrvatski ruskim naglaskom tuširala se u tim tuševima, bila je gola i imala male cicice, ali ne onako odvratno male ravne nego su bile oble i kruškaste,, ali opet ne jako velike. i, uglavnom, ja sam panično joj počeo govoriti da su vani gigantski mravi koji proždiru ljude i da moramo se zatvorit u dućan dok se situacija ne smiri. ona je počela histerizirati dok su joj se malene cice tresle na sve strane koliko malene oble cice mogu,,,
zatvorili smo dućan, stavili par ormara na ulazna vrata i prozore i napeto osluškivali vanjske zvukove. bilo je nekako ful mirno, ali nismo htjeli izaći van jer smo bili picice i bolje nam je bilo unutra.
ona se skinula i opet išla pod tuš (totalno besmisleno), a ja sam onako creepy promatrao njene male ali ne premale cice kako se sjaje zbog šampona po njenom tijelu. zatim sam joj se prišuljao, počeo ju ljubiti i ona je vratila i bilo je dugo.
i onda odjednom, ta ženska se počela transformiravati u gigantskog mrava, ja sam bio sav zgrožen, na brzinu maknuo ormare i pobjegao na ulicu i onda sam se probudio ;_______________;
(čitao sam trash erotske priče prije spavanja)