Zanimljive priče, Yuri.

Ja sam se danas spawnao istočno od Elektra. Trknuo sam do power planta - ograđem žicom, a friško spawnan nisam imao toolbox. Peder neki loot ostavio tamo i osigurao se protiv friško spawnanih.

Zapalio sam do Prigorodkyja, do tamo sam našao jednu sjekiru, a u Prigorodkyju nabavio Winnie i otrčao sjeverno. Malo se smotao i završio u Nadeždinu. Kenuo prema Starom Soboru. Usput sam vidio jedan dvorac. Opljačkao sam ga, al nije bilo baš vrijedne opreme izuzev dalekozora. Zaputim se dalje, ima jedan deer stand između Vyshnoe i SS-a, tamo je stalno jedan ak 74, al nisam imao municije. Dođem do SS-a i evo mega prilike - krešani heli. Osam zombija oko njega, al nisu predstavljali problem za mene i vjerni mi Winnie. Naravno da je to bio gubitak vremena jer su vozila još uvijek zbugana i nisam ništa mogao lootati.

Uputim se prema brdu da imam pogled na vojne šatore kad vidim 7-8 šatora postavljenih na uzbrdici. Čujem pucnjevu - bježim kolko me noge nose. Trčao sam kriš kraš i molio se da me ne opale, a moguće je čak da nisu ni mene gađali, mada sumnjam. Mislim da su meci letjeli pored mene. Zapičio sam za Novi Sobor i tamo se skrio u štalu. Uzeo nešto municije, hrane i vode. Tad me neš počelo jebat i diskonekto sam se jer nisam mogao koristit iteme u gearu niti chat. Spojio sam se na drugi server jer se ovaj odmah popunio. Tamo sam u Novom Soboru sreo jednog lika koji mi je dao kompas. Krenuli smo prema SS-u, a na putu do tamo smo se nekako razdvojili. Dalekozorom sam ugledo dvojicu na brdu iznad vojnih šatora. Srećom, nisu bili neprijateljski nastrojeni. Bila su tri mrtva bandita tamo, a svaki je imao jebački gear. Maznuo Alice pack, par heat paketića, AK 74 Kobra s 4 maga i pobro sve utility iteme moguće. Samo mi fale toolbox, entrenching tool, nvg i rangefinder sad.

Skompao sam se s onom dvojicom tamo i razmjenili smo skype. Bila su neka dva snajperista u okolici pa smo ih tražili, no nismo bili te sreće. Tad su valjda i prešli. Srećom, imali su šitne CZ-e koji su totalno zakurac i nisu mogli kurca pogodit.

Izašli smo nedaleko od SS-a i tamo se odlogirali. Kad se ulogiramo, imat ćemo odličan pogled na brdo i možemo zaskočit debile koji ne slute ništa.

Ah da, našao sam i PDW aka uzi. Jedan od ovih dana spremam se za barake gdje ima da nađem
Ghillie camo i SVD snajper koji ima ugrađeni rangefinder. Nek to dvoje nađem i NVG pa ću samo stajat kilometar od Chernoa po noći i ubijat sve kao pravi sociopat.

edit
Nabrijavanje gamme je pederski, IMO. Nikad to ne koristim. Noću uglavnom idem po svakvakim selima i zapuštenim mjestima gdje nema ljudi. Retardirano mi je eksplojtanje settingsa. To je isto ko ekipa koja se diskonekta usred borbe da ne poginu. Trebalo bi stavit neki lock na gammu i stavit log off delay od tipa 20 sekundi.