Ja i 4 frenda iz razreda smo sad svi banditi.
Skroz na sjevero-istoku imamo "bazu" od 4 šatora.
Uvjek krenemo samo sa pištoljem, pa killamo dalje s onim šta pokupimo od survivora. Ostatak u šatore, za slučaj da umremo.
Jučer 2 od nas brodom došli na otok, i tamo našli 4 survivora. Ubili sve, i od jednog sam napokon lootao SVD sniper ( 10/5 )
Na putu natrag smo se "sprijateljili" sa jednim banditom, kojeg smo doveli do baze, i dok sam kao išo do svojeg tenta, ošo u šumu, i testiro sniper na njemu. Imo je municije, vode, nightvision i šugavi Lee Enfield. Mislio sam uzet nightvision goggles, al već sam dobio sniper, i uz to ni nisam toliko aktivan kolko je jedan drugi frend, također sa SVD, pa sam njemu prepustio. Sljedeće idu meni :P
Danas smo se odvukli do Chernogrska, i tamo našli noobova na bacanje. Sve ih poubijali... hrane, vode, painkillersa, municije, sveg u tradeu za samo 2 metka po svakom

Također je i jedan frend otegnio papke... Čuvo je bazu, al su ga uhvatila dvojica survivora i ubili ga. Dobro pa nisu našli di su šatori. Ostala ekipa se sad našla kod vojne baze, lootali smo pokoju pušku i tradeali sa drugim banditima u Elek. Na sreću nismo bili prevareni i ubijeni. Moramo sad svi krenit do šatora, ostavit loot, čekat da se frend vrati i pokupi sve stvari, i idemo na novi loot run. Nadam se NVG uskoro, pa da po noći malo divljam.
Sjevernije od Krasnostava ne zalazite, možda vas baš mi ubijemo