Iss chill out. Ovakvih komentara kako je igra postala deathmatch je MILIJUN na dayz forumu. Doslovno, ne pretjerujem. Igra je stara koliko? 2/3/4 mjeseca mozda? Igra je u alphi ffs, tjedno izlaze nove verzije i fixevi (sada ne jer je rocket bio na E3). Stalno se nesto dodaje, oduzima bit ce jos puuuuno toga :)
A i rocket je svjestan svih bugova i exploita vjeruj mi. Htjeli ljudi razlicite skinove - evo ti ghillie i camo. Htjeli bicikl - evo dodao covjek bicikle (upravo nasao jedan premocni su btw). Trenutno je popularna tema gdje svaki clan u posti treba nabrojati 3 buga koja zeli da se ispravi i 3 prijedloga sto bi htio da se doda. Rocket je komentirao kako ce pregledati sve to i kako mu se ideja jako svidja.
I da nema ljudi koji se ubijaju, sto bi drugo trebali raditi? Mislim, ako sretnem nekoga koga ne poznam, zasto bi ga htio drzati za ruku i raditi ista sranja koja sam radio do sada?
Ako zelis team up, nabavi si frenda, dodjite na teamspeak i igraj. Tko god nije samnom na teamspeaku, i ako ga prvi spazim, pada. Zasto bi htio riskirati? Mislis da u stvarnoj zombi apokalipsi gdje su zalihe hrane i vode ogranicene i ne respawnaju se magicno nebi popio metak ako netko vidi kako imas punu torbu mesa, ili bolje oruzje ili bilo sto sto bi njemu dalo vece sanse za prezivljavanje.
I da, zombiju su dosadni. Ako igras igru dulje od par dana skuzis kako prolaziti pokraj njih da nikad ne uzbudis ni jednog. Igraci predstavljaju izazov. Iskreno, osobno mi je uzitak lec se na brdo iznad elektra u ghillie suitu i DMR-om skidat ljude. Zasto? Zato sto ih volim nervirati, tko nije zivcan kad ga se vrati na obalu xD. Ili jos bolje, mamiti ih spikama "ima li koga treba mi pomoc, slab sam na krvi. o boze zasto se sve trese

", pa kada me dodju ubiti jer sam, jelda, slab na krvi...

Zabavno je pokusaj :)
Ako ti je igra dosadila, oke uzmi pauzu od nje. ALi se vrati barem kada udje u betu ako nista drugo i daj joj jos jednu sansu, tako genijalna igra je zasluzila

EDIT: i sto se tice ovoga da mu odes na drugom serveru iza ledja i tako. da, izvedivo je, ali dok tebe stvarno spoji na server, pa onda opet na isti tip je na drugom kraju mape xD