avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
ZASTO je lik sheperda na ljevoj strani ekrana..
i zakaj nemrem poyebat ashley ? ona mi je ono prirodan odabir za sheperda ;D
Citat: Yuri - 12. Prosinac, 2010., 15:56Sovereign i Harbinger. Sovereign je bio zaduzen za slanje signala za otvaranje Citadela kao mass relaya, sto bi omogucilo instanti dolazak ogromne kolicine Reapera direktno u centar infrastrukture skoro svih tako povezanih civilizacija. Dakle, instant win. Ali cak i na kraju ME1 je spomenuto da Reaperi ipak dolaze, time su ih samo usporili.Vau. Misteriozno... Ovo je to glupo krpanje rupa. Slanje signala = budjenje valjda.Fora u prici jedinice je to sto je bila neobjasniva i misticna i neshvatljiva... ono, takva je priroda reapera i sve to. I ispalo je da nije uopce misticna nego je nesto najgluplje, najbesmislenije i najjednostavnije ikad.Ista stvar ko Terminator 2 i 3. Ali potpuno ista.
Sovereign i Harbinger. Sovereign je bio zaduzen za slanje signala za otvaranje Citadela kao mass relaya, sto bi omogucilo instanti dolazak ogromne kolicine Reapera direktno u centar infrastrukture skoro svih tako povezanih civilizacija. Dakle, instant win. Ali cak i na kraju ME1 je spomenuto da Reaperi ipak dolaze, time su ih samo usporili.
dragi citatelji i korisnici foruma imam jedno pitanje za sve tko je igrao ovu igru.svi vec znati kada se krene igrati da vam igra nudi tri nacina na koja cete igrati action,role-play,i story.e.e sada jasno mi je da action nacin igranja da prica pada u drugi plan,ali nneznam razliku između role-play i story,jeli možete u jednu od tih opcija igranja kroz dijaloge direktno mjenjati sudbinu glaxsije i sami završetak igre ili je kako sam citao story mod samo sa malo manje neprijatelja a dijalozi i sam odabir sve isto?..ako netko zna volio bih da mi to napise.HVALA
Dali itko zna zasto vise nema onih wikend izazova u multiplayer mass effect 3?
Citat: Duanador - 22. Travanj, 2013., 21:57Dali itko zna zasto vise nema onih wikend izazova u multiplayer mass effect 3?Otkazan ti je sav support za ME3MP,dakle više nema ništa(DLC-ova,izazova,updateta...)
Citat: Car:) - 22. Travanj, 2013., 22:25Citat: Duanador - 22. Travanj, 2013., 21:57Dali itko zna zasto vise nema onih wikend izazova u multiplayer mass effect 3?Otkazan ti je sav support za ME3MP,dakle više nema ništa(DLC-ova,izazova,updateta...)Auuu...zasto to??