HCL.HR

Mass Effect 3

  • 476 Odgovora
  • 96146 Hitova
*

Car:)

  • **
  • 159
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #420 : 30. Lipanj, 2012., 16:57 »
Refusal je kad odabereš doljne opcije u razgovoru sa djetetom. Šepard neželi spajati sintetike i organike,ne želi umrijet da kontrolira reapere i neće uništit geth i EDI,pa se cycle nastavi a onda budeće rase ubiju reapere
« Zadnja izmjena: 30. Lipanj, 2012., 17:13 snowblind »

*

Shimmy

  • ***
  • 894
  • konjsko drvo
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #421 : 30. Lipanj, 2012., 18:01 »
Pa to sam ja dobio kada sam upucao dijete. Samo ne pokaže buduće rase da ih ubiju, nego Liaru kako priča o svom vremenu u nekoj vrsti beacona. Jel to to, ili ima nešto više od toga?

*

Car:)

  • **
  • 159
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #422 : 30. Lipanj, 2012., 19:29 »
To je to,al poslje kredita ima još jedna scena, neko djete i tipica pričaju kako su se rase prošlog cycla žrtvovale i vodile rat koji oni sad ne moraju,to znači da su ubili reapere.
« Zadnja izmjena: 30. Lipanj, 2012., 21:57 WEAPONX »

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #423 : 30. Lipanj, 2012., 19:48 »
cenzura  :mrs:

*

kveki

  • **
  • 512
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #424 : 30. Lipanj, 2012., 20:02 »
SVE JE PUNO SPOILERA AL MI SE NEDA CRVENIT  :wildboy:


o da?

-Smisao smrti illusive man-a, Sarena, da bi 5 min kasnije ispalo da su oni bili u "pravu"?  :geek:

- šta je sa Harbingerom koji ti se prijetio kako će obrisati sve i svakoga, on je veoma ostao passivan na sve, a cinio se veoma individualan u ME2(rekli su da deriste nije on)?

- Smisao spašavanja getha i svih onih emotivnih filmskih scena i moralnih odluka, a onda odabereš destruction?

 -Garus zbilja nikada ne bi ostavio Sheparda, bez obzira na sve, a ne bi ni Ashley, da odustanu na "rush to the citadel" apsolutno nema smisla i nije u duhu likova

- stvaranje virtualnog AI koji kontrolira Reaper-e, Citadel, keepere itd. itd. Sovereign zbilja nema svrhu onda, te glavni preokret u ME1 kada saznas da je Sovereign Reaper je nepotreban i besmislen, da li citadel nije prvenstveno bio portal za Reapere, sta se desilo sa tim neiskorištenim konceptom???

- u ME1 vigil kaze da Reaperi MORAJU ubiti sve da bi se napunili resorsima da mogu PREŽIVJETI u uvjetima dubokog svemira što je veoma kontradiktorno s onim što je rečeno u ME3

- dark energy, ne toliko bitno kao u ME2, ali svejedno plot hole

- čemu sva ta mrtva tijela na citadelu?

- Nisu znali za koncept "crucible" te su smatrali da je izgubljen? Ma koja pička materina, znači u milijun godina oni nisu saznali što je s tim konceptom, a znaju APSOLUTNO sve ostalo, infiltriraju apsolutno sve razine galaksije, te iskontroliraju svaku rasu, posjeduju kolektivne informacije svih organic-a svakog cycle-a.... UŽAS

I tako dalje...

Po redu hajdemo.

- Smisao smrti Hitlera? Lik je bio lud,isto ko Ilusive man i Saren, al su bili ekstremisti kojima se jeb**o za posljedice. Iliti bili su preopasni.

- Harbinger je prema ovoj verziji price bio lutka djeteta. Isto kao sto je u Darth Vader bio u Star Warsima. Nije nista manje zao zbog toga.

- To se zove izbor. Neki ljudi nemogu smislit robote kao ziva bica. Zato imaju izbor pobrisat ih sve i lisit galaksiju Reapera i sintetika za bar neko vrijeme.

- Aj realno,ako znas da ides u samoubojstvo,dal ces povuc i naj frenda sa sobom ili ces mu naredit (pokusat) da ode i da se spasi. Ffs ono...

- Citadel je centar cijele Reaperske tehnologije. Poanta Sovereigna je bila da otvori portal Citadela i da uvede Reapere u samo srce galaksije. Ako pogodis galakticki sistem u njegovo srce brze ce se raspast. Razmisli malo o tom, Council je na Citadelu, uvjek bio, svakim ciklusom. Kada su stopirali njega dolazak Reapera je samo odgoden.

- Ova tocka nema smisla sama po sebi. A realno gledajuci samo se spekuliralo zasto Reaperi postoje. Misterija se otkriva na kraju. Kao sto je i bilo. Sve ostalo su bile spekulacije jer NITKO u univerzumu nije znao zasto postoje.

- S ovim se slazem. Dark Energy je trebao bit stup Reaperskog postojanja prema piscu prva dva dijela. No ne mora znacit da nece bit iskoristen u kasnijim spin offovima. Nije toliki plot hole. Jer ponavljam, sve sto se znalo o Reaperima je da dolaze i ciste civilizacije.

- Cemu ne? Na Zemlji su, uzimaju ljude i pretvaraju ih u reapera. Ne nastaju sami od sebe ffs.

- Ok. Znaci koliki debil moras bit ako znas da superiorna rasa masina koja unisti sve cikluse dolazi po tebe,i ti svoj projekt njihova unistenja ne sakrijes na sve moguce nacine. Kuzis, nitko ne zna koliko se dugo ovo vec odvija. As far as we know mozda su sami tvorci Catalysta osmislili Crucible i drzali ga tajnom.

Kuis to ti je misterija. A to kaj igra nije zavrsila kak su fanovi isplanirali jbg. Ako mislite da mozete bolje onda pisite svoj Sci fi...  :kava:

*

Shimmy

  • ***
  • 894
  • konjsko drvo
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #425 : 30. Lipanj, 2012., 20:38 »
@Car - aha to, ok to kužim, mislio da ima još nešto. Nego kako freddy "reče", centura ti je svjetska  :mrgreen:

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #426 : 13. Srpanj, 2012., 12:32 »
Evo trailera za Paragon Lost, anime prequel trojci sa Jamesom Vegom u glavnoj ulozi.

Mass Effect: Paragon Lost Premiere Trailer -- San Diego Comic Con 2012
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

*

Car:)

  • **
  • 159
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #427 : 17. Srpanj, 2012., 17:20 »
Došo novi DLC :clap: :clap:

Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #428 : 05. Kolovoz, 2012., 22:18 »
kupio sam Mass Effect 3! Prvo nisam mogao se logirati u ORIGIN. Ali sam nekako riješiO s jednostavnim apdate. Tada sam kliknuo na (Redeem Product Code), nakon čega je počeo download. Prestao sam jer imam dva DVD-a. Jednostavna instalacija kroz ORIGIN. Tada sam kliknuo na igru i ovdje problem. Navodi se kako slijedi. - (Nismo mogli aktivirati Mass Effect 3 na ovom računalu pomoću ORIGIN acounta koje ste unijeli, molimo Vas unesite svoj ključ proizvoda za aktivaciju igre koristeći svoj ​​račun ORIGINA.)
Ispod IMA (Unesite ključ proizvoda.)
Kliknem i ionda ima - (Registracija novog računa)
Ispod imam izbor. - (vec imam EA račun)
Ja sam već prijavljen na ORIGIN i EA te sam unjeo e-mail adresu i pasword koji sam koristio za ORIGIN I EA. zatim Bam.
- (Provjerite internetsku vezu Ako problem ne nestane, pričekajte i pokušajte ponovno kasnije, jer poslužitelji mogu biti privremeno nedostupni..)
Do toga dodjem i dalje nista ne mogu.
Postoji li rješenje za to.
Molim vas... ista ... bilo kako. Imali nacin.
Pokušao sam i preuzimanje sa ORIGINA cjelu igru,. Un-istal igre i un-istal ORIGINA. pokušao sam aktivirati preko ORIGIN stranice i govori mi da je serijski ključ već u uporabi. Ima li išta?
Iskljucio sam antivirus i sve moguce zastite. Kako god pokusam jednostavno ne mogu aktivirati igru. ili mi kaze da internet konekcija nije dostupna ili da se kljuc vec koristi.

*

Car:)

  • **
  • 159
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #429 : 30. Kolovoz, 2012., 21:36 »
Skini ponovo igru sa Orgina i pričekaj da se skine te jednostavno pokreni preko njega(to je riješilo moj idetični problem).

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #430 : 13. Listopad, 2012., 17:22 »
DLC će se odvijati na asteroidu Omega , biti će najduži dodatak nekom Mass Effectu, a u njemu ćemo igrati kao...

Mass Effect 3 Omega - datum, cijena i zanimljivi detalji | HCL.hr

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #431 : 26. Listopad, 2012., 19:19 »
:)))))))))))))))) ae malo

*

Car:)

  • **
  • 159
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #432 : 26. Listopad, 2012., 19:20 »
 :hihi: :hihi: :hihi: :ave:

*

dF@kk3r

  • *****
  • 2709
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #433 : 14. Prosinac, 2012., 19:34 »
evo u zadnjih 5 godina osim ove 3 igre mislim da nisam prosao nista drugo
napokon sam instalirao na laptop i odigrao, bio sam u zabludi da laptop nece vrtit
da jedinicu sam igrao na kompu a 2 na xboxu tako da nisam mogao ucitat sejvove :((

i prvo sam se razocarao zbog tog akcenta akcije, totalno mi nije rpg igra... samo rokanje.. mape su mi slabo razradene.. najveci gust mi je kad se moram pomucit da nadem skrivenu municiju ili neki upgrade za puskicu a ne kad samo idem i uzimam di mi se ponudi :((
ZASTO je lik sheperda na ljevoj strani ekrana.. uzasno iritantno na pocetku..naviknuo se. nisam naso opciju za premjestaj. stavi mi ga u sredinu ko max payne ili desno jeb*te :)

zasto na pocetku igre me pita dali hocu action, storyline ili "izmedu" tip igre ? izabrao sam izmedu al me zanima kolko je drugacija igra kad izaberes nesto drugo

dalje,.. ovo sto izabiremo u dijalozima, nisam dobio dojam da mi se s iskustvom i reputationom otvaraju novi odgovori za mogucnost :/ i uvijek je na istom mjestu dobar odgovor i los. predvidljivo i dosadno

priča mi je li la. citao sam da sheperd moze na kraju ne umrijeti. how? ili ga pojede ono plavo i kontrolira reapere ili unisti ono crveno i sve tehničko diljem svemira, kontam da svejedno umre
i uopce se nemoze iz dijaloga zakljucit kaj ce se desit mamuim, znaci restartao sam kraj da probam PLAVO i onda sam u razgovoru sa ilusive manom stiskao bezveze.. shepard je malo drugacije pricao i nakraju sam ja ubio ilusive mena a nije pocinio samoubojstvo ko u prvom naletu... ono zivcira me sto ti izbori dijaloga ne docaravaju kvalitetno sta ce on tocno rec i koji ce to ishod imat. da ne pricam kolko je to vazno kad umre tali, miranda.. i zakaj nemrem poyebat ashley ? ona mi je ono prirodan odabir za sheperda ;D

molim replayeve

*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Mass Effect 3
« Odgovori #434 : 14. Prosinac, 2012., 21:03 »
Action - igra ti ponudi minimalnan odabir (ili nikakav) - "samo rokanje"
Između - osrednja razina odabira, dosta više fokus na rokanju
Storyline - najRPG-astiji način igranja - full odluke, hrpa pričanja itd.

Uglavnom, isponova igraj na storyline i imat ćeš puno veći utjecaj na sve što se događa u igri

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9