Preko 15h sam u igri, a tek sam 12% igre prošao, glavnih misija tek 14, riješavam side misije i takoc.
Nikamo ne žurim, baš se ono uživim u igru, nemam pojma zašto svaki put uopće stajem na kontrolama i koljem sve

Igra je zarazna, u svom žanru sigurni nema pramca, svrstavam ju u vrh sa GTA 5 po količini sadržaja i igrivosti.
Skužio sam da na mjestima gdje češće dođem i napravim pokolj sa pucanjem u glavu, ovi nose kacigu. Pa recimo počeo sam nešto snajper nanašati sa sobom u zadnje vrijeme, i sad kad dođem u neku veću bazu, obavezno barem jedan protivnički snajperista, koji te samo tako okine.
Inače igram stealth sa skupljanjem svih ispod C ranka, ali kad zaglibim ne bježim nego onda napravim pokolj po bazama.
Zato me sad i valjda više ne čeka 10 ljudi u nekoj većoj bazi, nego po 30 ljudi, i svi nekako jači rankovi, koriste bombe često, baš ti ono izazov zadaju.
Mislio sam si isključiti sve ove markere, ali nemam vremena igrati misije mic po mic, mislim bilo bi zanimljivije jer stvarno bi morao paziti metar po metar i razmišljati. To ću možda kasnije kad me zasiti igra