HCL.HR

Keyboard Spotlight (Osvijetljenje tipkovnice)

Teo Petrić 28.12.2006.   •   0 komentara


Ova modifikacija je za vas lijenčine, koji se ne mogu ustati i uključiti svijetlo kada postane mračno…

Ime moda: Keyboard spotlight
Cijena: oko 20-25 kn
Težina: 2/5

Ovaj mod je za vas lijenčine, koji se nemogu ustati i uključiti svijetlo kada postane mračno, a vi neznate tipkati u mraku. Ali je jako lagan mod, a trebate samo dvije tipke, dvije LED (budite sigurni da uzimate ultra svijetlo), 60 Ohm otpornik i tipkovnica. Uzmite tipke od neke druge tipkovnice. Izgleda ljepše kada ofarbate tipke, ja sam ih ofarbao plavo.

Možete postaviti prekidač (switch). Sada, kada ste uzeli sve stvari koje će vam trebati, morate otvorit poklopac ali budite oprezni jer se mogu prosuti tipke. Uzmite sada stvari za bušiti i lemiti. Lakše je raditi s lemilicom zato što ćete raditi s plastikom koja će se topiti i tipke će upasti lijepo unutra. Tako da nećete trebati specijalna ljepila i ostale gluposti.

Kada ste završili s postavljanjem “setting” tipke, spojite LED koristeći slijedeću šemu:

Kada ste završili s spajanjem LED, izolirajte je električnom trakom:

I sada, finalni produkt:

Izgleda lijepo i skoro pa možete vidjeti sve tipke ( kvaliteta slike nije tako dobra ). Još jedna stvar…ja ne moram gledati na tipkovnicu 😛 …

Ovaj tekst je preveden s bivšeg sajta CRO-Moddersa uz njihovo dopuštenje. CRO-Modders je bila stranica koja se bavila moddanjem kompjutera, ali zbog tehničkih problema stranice više nema. HCL.hr ima pravo objavljivanja njihovih tekstova, te se ti tekstovi smatraju vlasništvom HCL.hr-a.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!